發新話題

KWA TAR 21 GBB ( FLAT TOP 版 ) 開箱及評測

普通軍版包裝黎咋 wo, 係真係 version 2 定係 k 記最「輕」咋

引用:
原帖由 no-name 於 1-2-2019 20:52 發表
普通軍版包裝黎咋 wo, 係真係 version 2 定係 k 記最「輕」咋
same question here
不過我唔敢係佢地facebook問,費事俾人小

回覆 62# 的帖子

????

女高中生facebook

Jk話係比IWI版輕。都係舊軍匣黎

引用:
原帖由 Opica 於 2-2-2019 00:00 發表
假希望

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 1-2-2019 23:37 發表
?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent.fhkg3-1.fna&=eaf9df34db4c157d5dab98b89b2ab9d1&oe=5CF723BD
女高中生face ...
咩叫女高中生

引用:
原帖由 tf141 於 2-2-2019 07:35 發表

咩叫女高中生
JK = joshi kōsei = 女子高生 = 女高中生

引用:
原帖由 Epxaiual 於 2-2-2019 07:38 發表

JK = joshi kōsei = 女子高生 = 女高中生
講日文咁深奧

引用:
原帖由 Opica 於 2-2-2019 00:00 發表
呢個MOMENT 真係唔知講咩好...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

已經確認係普通 M4匣,但本身係輕D

引用:
原帖由 Dave 於 2-2-2019 08:11 發表

呢個MOMENT 真係唔知講咩好...
個感覺係 褲都除埋 比d咁既野我

塞入粒RA tech 浮砲形狀減力飛標入去,扭去最大力,用0.3珠同RWA 氣,都係1.5上下

好消息
專用腳架可以無縫直上
應該係1:1 採吋

求毒照
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

發新話題