發新話題

KWA TAR 21 GBB ( FLAT TOP 版 ) 開箱及評測

Tar 21原裝真係太大力(.25珠1.9J上下) 想減力
因為我手頭上有另一支原裝KWA mega arms AR15
想請教下各位,我可唔可以直接交換兩支槍入面既飛鏢去做到減力既效果?

引用:
原帖由 happypony 於 4-3-2019 17:23 發表
兩者飛標沒有不同,只有飛機不同。Mega arms 飛機頂住飛標條pin比其他飛機前所以出力小,你可以將兩支槍既飛機互換試一試。
兩者飛機可以直接互換?

引用:
原帖由 keigowong 於 11-3-2019 20:24 發表
其實用土炮加厚頂飛標
新手一問,加厚左就會減力?

引用:
原帖由 醉貓星人 於 11-3-2019 20:35 發表
自家土炮(中間果粒)
請問師兄咁樣整完之後咩力左右?

引用:
原帖由 醉貓星人 於 18-3-2019 19:05 發表
20度 1.1至1.4j左右。 呢排熱就1.4至1.7左右,0.3珠。有待改良,始終官方仲未有零件賣,唔敢拆咁多次。(ps. 果三條pin硬過處女。)如果玩cqb就用紅色果粒
紅色咩力左右?
我拆到飛機尾條 pin而家手邊無工具卡關中...

咁睇來裁管減力會容易d

引用:
原帖由 醉貓星人 於 22-3-2019 15:45 發表
我換到275管,都減唔到幾多
原裝管cut到275定係換275管?精密管?
減到去幾多力?

原裝內管cut左100mm後1.5j左右

引用:
原帖由 keigowong 於 6-4-2019 14:24 發表
我見外國開箱片用Green Gas可以打1J…https://youtu.be/PheWwS_WuMI
Airsoft Mike 身在UK應該有當地法規規管airsoft火力,當地入到口佢又可以開箱

入手咗TAR21的師兄,你哋支TAR21用原裝甲同PTS甲時有冇bolt lock唔到

發新話題