發新話題

仿品elcan specter dr gen3 su230 5.56大戰

回覆 58# 的帖子

thx,我明天只好做白老鼠入淘寶vcog…..

引用:
原帖由 mouselkm 於 12-8-2019 03:30 發表
thx,我明天只好做白老鼠入淘寶vcog…..
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... &extra=page%3D1
參考下,我果枝可Zeroing,用喺VFC SCAR GBB冇問題

回覆 62# 的帖子

對,我也希望淘寶的是這牌子,也想在ppt官網訂可惜冇貨,留言問幾時下一水未覆

我618在京X入手ELCAN GEN3 600人仔有找, 原價1K

引用:
原帖由 bigcj 於 12-8-2019 14:22 發表
我618在京X入手ELCAN GEN3 600人仔有找, 原價1K
京?
可以pm講嗎?thx

回覆 63# 的帖子

各有所需,我要elcan是想紅點4倍合一,加doctor sight瞄準線又過高,如果1X和4X差太遠,不如vcog zero後set 3x 加45度 mount

Vcog 1-6x可以zero
但去到6x時影像唔清......
其它倍無事...唔知點解...

槍街有現貨

回覆 67# 的帖子

行過射手,靚姐,jX army唔多覺,能否pm thx

JK有
皁兩日見擺係收銀

回覆 69# 的帖子

THANKS

引用:
原帖由 MK~ 於 12-8-2019 22:25 發表

槍街有現貨
可以調物鏡改, 但係結果係到時1x唔清, 即係光學設計有d問題

未玩過玩具elcan 訂左果隻亦未到手
想問下 elcan 1x/4x zero唔到
係咪1x zero左係a點 4x zero左係b點
你不斷咁switch 1x 4x都係a點同b點?
Thx

引用:
原帖由 MK~ 於 12-8-2019 22:25 發表

槍街有現貨
師兄有冇試試彷leupold 支 d evo
(好似潛望鏡果支)
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-8-2019 10:16 發表
未玩過玩具elcan 訂左果隻亦未到手
想問下 elcan 1x/4x zero唔到
係咪1x zero左係a點 4x zero左係b點
你不斷咁switch 1x 4x都係a點同b點?
Thx
loken 果支
4倍果點, 轉番1 倍之後會落少少
左右就一樣

不過諗番其實1 倍作用都唔大, 所以又唔係好介意

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 13-8-2019 12:26 發表

loken 果支
4倍果點, 轉番1 倍之後會落少少
左右就一樣

不過諗番其實1 倍作用都唔大, 所以又唔係好介意
哦 明了
其實如果打近用1x 咁低左少少當係近距zero都ok既

發新話題