發新話題

[GHK] GHK AK邊枝最好?

要找代購
引用:
原帖由 matthong 於 11-2-2019 14:56 發表

師兄,此網站可直接order嗎?謝謝
究竟世界上還有神嗎?

爆Hammer好少見,通常爆HopUp座多。
至於某玩AK槍隊改法如下:
楓葉Hop Up座
唔記得50度定70度膠
I-Key
楓力管
鋼司牙
我就跟住改,但未落場試。
引用:
原帖由 ballballmoon 於 11-2-2019 11:31 發表
有冇高手教教我怎改AK,

成日小便彈,又打爆HAMMER.又唔知咩 HOP UP 好.
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 gainax 於 11-2-2019 08:27 發表

絕對係,撞中hopup唔好個d槍王隨時要2日(另一日買料再試)
基本上要帶2支槍去(一支已set好要黎打,一支set hopup下次打)
無限loop
呢樣真 試落有問題
成日冇心機打 可能要衝到好埋打

引用:
原帖由 48191 於 11-2-2019 15:37 發表
爆Hammer好少見,通常爆HopUp座多。
至於某玩AK槍隊改法如下:
楓葉Hop Up座
唔記得50度定70度膠
I-Key
楓力管
鋼司牙
我就跟住改,但未落場試。
請問I-Key和鋼司牙是什麼? 謝謝!
一個什麼也不懂的老兵!!

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-2-2019 15:48 發表

呢樣真 試落有問題
成日冇心機打 可能要衝到好埋打
通常升龍拳或左右飛 set好槍仲要set鏡仲有心情打game

引用:
原帖由 gainax 於 11-2-2019 17:30 發表

通常升龍拳或左右飛 set好槍仲要set鏡仲有心情打game
冇hop up都試過
有次直頭嘔彈 好彩打cqb

鋼司牙,控制單、連射的部件,原裝極快柴,可換呢個:
http://www.bunnyworkshop.com.hk/ ... s-Steel-Sear-GHK-AK
I-Key:
https://www.facebook.com/1533534 ... 69572381313?sfns=mo
由單下壓點變成雙下壓點的小道具。
引用:
原帖由 JFCP 於 11-2-2019 16:13 發表

請問I-Key和鋼司牙是什麼? 謝謝!
究竟世界上還有神嗎?

我自己有支74 換左樹葉hopup座,膠同管,有改善但都未係話好準
另外就裝左ws套全行程連bolt kit,反而司牙仲未換,到宜家都打左二千,仲正正常常

引用:
原帖由 48191 於 11-2-2019 19:15 發表
鋼司牙,控制單、連射的部件,原裝極快柴,可換呢個:
http://www.bunnyworkshop.com.hk/ ... s-Steel-Sear-GHK-AK
I-Key:
https://www.facebook.com/153353478089600/posts/124376957238 ...
謝Ching

咁tnt or 楓葉邊款打game會好d?

引用:
原帖由 ballballmoon 於 11-2-2019 20:21 發表
真係..有冇終極改AK大法..我想學.想知..THANKS
你就當我來亂!買枝well粗改

唔知點講,但齋睇價錢,楓葉價錢比較大眾化。而TNT就貴...
我身邊冇人改TNT套GHK AK哭泣座,佢哋全部用樹葉...但效果不錯,尤其裝咗I Key。
引用:
原帖由 JFCP 於 11-2-2019 20:13 發表
咁tnt or 楓葉邊款打game會好d?
究竟世界上還有神嗎?

首先,如果想改到耐用少少,剩係搞個哭泣座先。老原係膠,有隊友試過俾份Bolt撞爛⋯⋯
引用:
原帖由 ballballmoon 於 11-2-2019 20:21 發表
真係..有冇終極改AK大法..我想學.想知..THANKS
究竟世界上還有神嗎?

全行程我反而覺得反應太慢,想連續打兩槍都有少少難度。始終打開AR系GBB,其實GHK又好,我們都好,AK一發一發咁咪,始終冇AR咁快,但玩Feel就非常OK!
引用:
原帖由 阿堅 於 11-2-2019 19:27 發表
我自己有支74 換左樹葉hopup座,膠同管,有改善但都未係話好準
另外就裝左ws套全行程連bolt kit,反而司牙仲未換,到宜家都打左二千,仲正正常常
究竟世界上還有神嗎?

發新話題