發新話題

[GHK] GHK AK邊枝最好?

引用:
原帖由 48191 於 12-2-2019 09:58 發表
法國FG......
Oh, I see.  Thank you.

That means it is not available in HK.

引用:
原帖由 48191 於 12-2-2019 07:17 發表
其實我仲裝埋呢個,令到行程縮短,令佢一打連發,仲快過AEG......
https://youtu.be/1UZ7us3_DXw
GHK AK有出8mm版本 ?

重點響個Buffer度。
引用:
原帖由 tf141 於 12-2-2019 12:59 發表

GHK AK有出8mm版本 ?
究竟世界上還有神嗎?

用緊TNT hop up連320mm管,.3g珠打大約1.7j力,對上一次用由w28近試槍區入口打到警車玻璃, 雖然大過a4 size, 蛋算係準

咁都OK嘅
引用:
原帖由 higundamhws 於 12-2-2019 20:10 發表
用緊TNT hop up連320mm管,.3g珠打大約1.7j力,對上一次用由w28近試槍區入口打到警車玻璃, 雖然大過a4 size, 蛋算係準
究竟世界上還有神嗎?

冇喎!
你係原裝Hop Up座?
引用:
原帖由 ballballmoon 於 13-2-2019 11:30 發表
你用fg buffer ,玩auto 有冇小便彈..

究竟世界上還有神嗎?

請問點樣可以裝I Key....裝左有咩用㗎
好似越來越多人玩AK咁

你係咪金色嗰粒?
引用:
原帖由 ballballmoon 於 13-2-2019 14:19 發表
可以講講那AK槍隊嗎?
i key 裝入風葉座入去??師兄可不可以影響你支看看,,我唔識裝。。thanks

究竟世界上還有神嗎?

我都係攞落QRF裝。
引用:
原帖由 ballballmoon 於 13-2-2019 14:19 發表
可以講講那AK槍隊嗎?
i key 裝入風葉座入去??師兄可不可以影響你支看看,,我唔識裝。。thanks

究竟世界上還有神嗎?

條片咪我所講嘅「AK團隊」「老X聯X」Upload囉。
引用:
原帖由 ballballmoon 於 13-2-2019 16:27 發表
喔。。。金色個粒我都有裝,,佢應該唔係叫i key。。係另外一樣野來

https://www.youtube.com/watch?v=-EuRMNk5Fxo

我上youtube剛剛見到。。片中佢用金色。。好像有明顯改善

究竟世界上還有神嗎?

發新話題