發新話題

[GHK] GHK AK邊枝最好?

引用:
原帖由 gainax 於 10-2-2019 23:47 發表

瘋葉係唔係vsr管同膠?係既用返vsr數hopup夠穩陣,
其實而家有冇地方射靶試到30~50米 下下拎半日落場試唔係辦法。。
其實可以拎去街場試既
但做得街場交通方便極有限

其實我個fd有個工廠大廈天台可以借黎試槍
但怕比其他樓既人見到報驚 所以我一直都冇用

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-2-2019 23:51 發表

其實可以拎去街場試既
但做得街場交通方便極有限

其實我個fd有個工廠大廈天台可以借黎試槍
但怕比其他樓既人見到報驚 所以我一直都冇用
土地問題都幾頭痕,就算支野理論上set到幾精準,
一日未有射靶成績前後對比都唔知進步左幾多,max精度又係幾多
如果d game場間中舉辦日"半日打驚半日打靶" 你話幾好
射靶set槍個陣聯宜吹水又得,吹完set好食完飯打幾個鐘就散水唔會悶

象神係咪鋼?係就得。台灣仔吹TNT好勁,但我用楓葉...
引用:
原帖由 TheOrigina1 於 10-2-2019 21:17 發表

象神sear 同tnt hop得唔得?
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 11-2-2019 00:18 發表
象神係咪鋼?係就得。台灣仔吹TNT好勁,但我用楓葉...
佢話係cnc鋼

我其實都想買tavor/ 黎緊既mp5
究竟買邊枝好

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 11-2-2019 01:15 發表
我其實都想買tavor/ 黎緊既mp5
究竟買邊枝好
Get both la...
Buy KWA TAR-21 first, then save for the new VFC MP5
I don't think the other variants of the MP5 will be available so soon...unless you just want the MP5SD3

引用:
原帖由 gainax 於 11-2-2019 00:10 發表

土地問題都幾頭痕,就算支野理論上set到幾精準,
一日未有射靶成績前後對比都唔知進步左幾多,max精度又係幾多
如果d game場間中舉辦日"半日打驚半日打靶" 你話幾好
射靶set槍個陣聯宜吹水又得,吹完set好食完飯打幾 ...
新槍打game好多時都要犧牲頭兩場黎set槍sosad

引用:
原帖由 tf141 於 11-2-2019 01:22 發表

Get both la...
Buy KWA TAR-21 first, then save for the new VFC MP5
I don't think the other variants of the MP5 will be available so soon...unless you just want the MP5SD3
哪有咁多錢

如果你需要一枝打中距離嘅,買TAR-21係OK嘅;VFC MP5本身短管,唔好對短管槍有太大幻想。
引用:
原帖由 TheOrigina1 於 11-2-2019 04:06 發表

哪有咁多錢
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-2-2019 01:34 發表

新槍打game好多時都要犧牲頭兩場黎set槍sosad
絕對係,撞中hopup唔好個d槍王隨時要2日(另一日買料再試)
基本上要帶2支槍去(一支已set好要黎打,一支set hopup下次打)
無限loop

引用:
原帖由 48191 於 10-2-2019 17:00 發表
咁改?

個面枕好毒 ,哪𥚃可找?謝謝

有冇高手教教我怎改AK,

成日小便彈,又打爆HAMMER.又唔知咩 HOP UP 好.

https://www.opticsplanet.com/sam ... k47-cheek-rest.html
GHK唔係真數,要鑼兩個螺絲位。
引用:
原帖由 matthong 於 11-2-2019 09:03 發表

個面枕好毒 ,哪𥚃可找?謝謝
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 11-2-2019 14:47 發表
https://www.opticsplanet.com/sam ... k47-cheek-rest.html
GHK唔係真數,要鑼兩個螺絲位。
師兄,此網站可直接order嗎?謝謝

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 11-2-2019 04:06 發表

哪有咁多錢
So...you plan to stop buying any guns after this TAR-21 ?
If not, you just put the MP5 on your list
It just the matter of time, not money
That's how poor guy like me buy guns

發新話題