17 12
發新話題

[GHK] GHK AK邊枝最好?

GHK AK邊枝最好?

我見最近出左膠甲 可以砌magpul又有興趣
邊枝最好? 有諗過545款 但有人話隻甲做錯樣
請教各位ching
ps: 外管仲有無下垂問題?

引用:
原帖由 gainax 於 10-2-2019 16:00 發表

545真係隻夾外觀影響支槍,黑色外型唔掂橙都好D但都麻麻
免仔呢支舊化做得幾好值得參考, 另外AKM木頭舊化都係個經典選擇
http://www.bunnNNNNNNyworkshop.c ... S-GBB-GAS-BLOW-BACK

AK潮改 ...
一闊三大姐係咩意思

多謝各位ching先
姐係咩都好 唔好簡underfolder such as akms aims

引用:
原帖由 olw0978 於 10-2-2019 16:36 發表

市面的膠匣真係無隻似樣喎
http://firearmsworld.net/russain/kalash/acces/mags.htm

個人認為,匠神果隻簡直樣衰到極點
其實係講緊形狀還是顏色

引用:
原帖由 olw0978 於 10-2-2019 16:41 發表
兩者我都接受唔到
咁其實真係兩頭唔到岸 買7.62算

引用:
原帖由 48191 於 10-2-2019 17:00 發表
咁改?

Yes, but ztukov stock

引用:
原帖由 JFCP 於 10-2-2019 20:05 發表
Hopup連改=$ ; 改magpul=$ ; 全行程=$ !!!
唔知改唔改全行程好

引用:
原帖由 48191 於 10-2-2019 16:59 發表
GHK AK本身已經令人一闊三大喇!
一買番嚟已經要改司牙,跟手係個哭泣座,唔裝I-Key個哭泣堅係玩到哭泣。
象神sear 同tnt hop得唔得?

引用:
原帖由 olw0978 於 10-2-2019 21:30 發表

落場定收藏用?落場用就免了
應該落場

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-2-2019 22:13 發表

Tnt同a+個裝法好似好土炮咁 考手功
楓葉好似穩陣d
thanks for info

引用:
原帖由 48191 於 11-2-2019 00:18 發表
象神係咪鋼?係就得。台灣仔吹TNT好勁,但我用楓葉...
佢話係cnc鋼

我其實都想買tavor/ 黎緊既mp5
究竟買邊枝好

引用:
原帖由 tf141 於 11-2-2019 01:22 發表

Get both la...
Buy KWA TAR-21 first, then save for the new VFC MP5
I don't think the other variants of the MP5 will be available so soon...unless you just want the MP5SD3
哪有咁多錢

咁師兄用咩膠同咩管

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-2-2019 20:41 發表

只可惜用aeg身
咩意思

17 12
發新話題