發新話題

[GHK] GHK AK邊枝最好?

支支個涵一樣都係睇你外觀砌乜樣去簡

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-2-2019 14:11 發表

呢到好似有post教diy仿電木上色
但545匣好似錯造形?
545真係隻夾外觀影響支槍,黑色外型唔掂橙都好D但都麻麻
免仔呢支舊化做得幾好值得參考, 另外AKM木頭舊化都係個經典選擇
http://www.bunnNNNNNNyworkshop.com.hk/airsoft/AK74-BWCUS-GBB-GAS-BLOW-BACK

AK潮改踢的高用膠夾最襯改走埋舊式鋼身用新款鋁身,不過一闊三大

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 10-2-2019 16:22 發表

一闊三大姐係咩意思
味就是Ak一潮改落去可以好多野換

引用:
原帖由 48191 於 10-2-2019 16:59 發表
GHK AK本身已經令人一闊三大喇!
一買番嚟已經要改司牙,跟手係個哭泣座,唔裝I-Key個哭泣堅係玩到哭泣。
佢個哭up座係膠仲是aeg數係咁上下。。

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-2-2019 18:12 發表

我都想搞枝ak 但諗唔到咩hop up座好
Tmt 做d hopup應該Ok? 講講下我都想入返支之前d已經放哂

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-2-2019 22:13 發表

Tnt同a+個裝法好似好土炮咁 考手功
楓葉好似穩陣d
瘋葉係唔係vsr管同膠?係既用返vsr數hopup夠穩陣,
其實而家有冇地方射靶試到30~50米 下下拎半日落場試唔係辦法。。

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-2-2019 23:51 發表

其實可以拎去街場試既
但做得街場交通方便極有限

其實我個fd有個工廠大廈天台可以借黎試槍
但怕比其他樓既人見到報驚 所以我一直都冇用
土地問題都幾頭痕,就算支野理論上set到幾精準,
一日未有射靶成績前後對比都唔知進步左幾多,max精度又係幾多
如果d game場間中舉辦日"半日打驚半日打靶" 你話幾好
射靶set槍個陣聯宜吹水又得,吹完set好食完飯打幾個鐘就散水唔會悶

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-2-2019 01:34 發表

新槍打game好多時都要犧牲頭兩場黎set槍sosad
絕對係,撞中hopup唔好個d槍王隨時要2日(另一日買料再試)
基本上要帶2支槍去(一支已set好要黎打,一支set hopup下次打)
無限loop

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-2-2019 15:48 發表

呢樣真 試落有問題
成日冇心機打 可能要衝到好埋打
通常升龍拳或左右飛 set好槍仲要set鏡仲有心情打game

發新話題