發新話題

[GHK] GHK AK邊枝最好?

引用:
原帖由 olw0978 於 10-2-2019 09:09 發表
邊枝最好唔敢講,正如樓上所言,都差不多。但我自己覺得下摺托的 AKMS 真的不太好,不論改樣及實用性都比其他摺托/硬托更無選擇,而且個下摺托很不牢,舉槍時不太舒服。

我自己喜歡 762 蕉匣,有種賊王霸氣 feel, ...
呢到好似有post教diy仿電木上色
但545匣好似錯造形?

引用:
原帖由 gainax 於 10-2-2019 17:58 發表

佢個哭up座係膠仲是aeg數係咁上下。。
我都想搞枝ak 但諗唔到咩hop up座好

引用:
原帖由 gainax 於 10-2-2019 18:29 發表

Tmt 做d hopup應該Ok? 講講下我都想入返支之前d已經放哂
Tnt同a+個裝法好似好土炮咁 考手功
楓葉好似穩陣d

引用:
原帖由 gainax 於 10-2-2019 23:47 發表

瘋葉係唔係vsr管同膠?係既用返vsr數hopup夠穩陣,
其實而家有冇地方射靶試到30~50米 下下拎半日落場試唔係辦法。。
其實可以拎去街場試既
但做得街場交通方便極有限

其實我個fd有個工廠大廈天台可以借黎試槍
但怕比其他樓既人見到報驚 所以我一直都冇用

引用:
原帖由 gainax 於 11-2-2019 00:10 發表

土地問題都幾頭痕,就算支野理論上set到幾精準,
一日未有射靶成績前後對比都唔知進步左幾多,max精度又係幾多
如果d game場間中舉辦日"半日打驚半日打靶" 你話幾好
射靶set槍個陣聯宜吹水又得,吹完set好食完飯打幾 ...
新槍打game好多時都要犧牲頭兩場黎set槍sosad

引用:
原帖由 gainax 於 11-2-2019 08:27 發表

絕對係,撞中hopup唔好個d槍王隨時要2日(另一日買料再試)
基本上要帶2支槍去(一支已set好要黎打,一支set hopup下次打)
無限loop
呢樣真 試落有問題
成日冇心機打 可能要衝到好埋打

引用:
原帖由 gainax 於 11-2-2019 17:30 發表

通常升龍拳或左右飛 set好槍仲要set鏡仲有心情打game
冇hop up都試過
有次直頭嘔彈 好彩打cqb

引用:
原帖由 48191 於 14-2-2019 20:10 發表
其實.....個老原哭泣座係好易爛....我打Full打爆咗,谷X氣換咗樹葉。事實上,我去台灣論壇睇過「炸藥」嘅介紹,打手極多,文章水份亦高,所以我平平哋用樹葉,但其實亦不錯。
我個人認為, ...
只可惜用aeg身

發新話題