發新話題

[others] Mp5 gbb的推介

引用:
原帖由 Arisaka 於 2-3-2019 13:30 發表

除左隻匣彎左d之外,真係抵玩
自己就接受唔到呢樣 放左支WE mp5k
有坑匣之後出左修正版
雖然匣井都係斜左少少
但睇落都ok
可惜輕匣一直都唔出

其實就算係唔改内構之下淨改夾, 靠上彈桿升起擋片扑唔到嘩佬斷彈咁設計唔係仲好?  不過真係正常改返內構一次性冇煩惱

引用:
原帖由 jn_jona 於 2-3-2019 18:17 發表

有坑匣之後出左修正版
雖然匣井都係斜左少少
但睇落都ok
可惜輕匣一直都唔出
匣井斜少少應該仲有得救
理論上將隻夾插入槍部同見光外露地方唔一致灣位已ok
即直-向後灣但起節, 只是重新設計夾入面上彈軌唔易搞我諗通常由得佢。。
其實好多gbb夾造型都唔太標準係我們呢次多人注意左

請問各師兄如果純粹收藏不落場的話,買唔買得過?

附件

4-3-2019 16:39

引用:
原帖由 七點六二 於 4-3-2019 16:39 發表
請問各師兄如果純粹收藏不落場的話,買唔買得過?
收藏唔好買新版,收枝舊版可以了

新版份Bolt 好核突
塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 4-3-2019 16:44 發表

新版份Bolt 好核突
師兄你買左新版?

引用:
原帖由 JBL 於 5-3-2019 08:24 PM 發表
新舊版對比測試

https://www.youtube.com/watch?time_continue=337&v=_PYalYcfKD4
OMG, Look like a STOPPAGE............

引用:
原帖由 PMX 於 4-3-2019 16:44 發表

新版份Bolt 好核突
收藏用一定係舊版,新版Bolt頭嚴重失真(如果用來落場就一定新版好)
而且份bolt連recoil彈弓都改動了不再傳真。

其實唔係好明,反正都大翻新,點解唔改埋停彈個方法呢?反正都唔像真,總覺得就差呢一步有 D 可惜

引用:
原帖由 no-name 於 6-3-2019 09:35 發表
其實唔係好明,反正都大翻新,點解唔改埋停彈個方法呢?反正都唔像真,總覺得就差呢一步有 D 可惜
其實不是大翻新,重點是換了全份bolt, 匣及下身切氣片
新版有停彈功能了。
彈匣上彈有個凸膠,無彈頂住個Bolt就不能再射。

引用:
原帖由 RCman 於 6-3-2019 08:54 發表

收藏用一定係舊版,新版Bolt頭嚴重失真(如果用來落場就一定新版好)
而且份bolt連recoil彈弓都改動了不再傳真。
等我出去搵仲有冇貨?

發新話題