16 12
發新話題

[KSC/KWA] IWI X95

IWI X95

呢枝正很多
大細啱香港

但系前面感覺好怪

樓主果支好似係初期型,後期型同骨版靚仔好多的~

附件

19-2-2019 10:10

回覆 4# 的帖子

呢支係美國民版, 要合符法例最短長度, 頭尾都加長左, 比例上更好睇

回1# 4#

呢兩支順眼好多. Thx for sharing.

當初S&T有整過原型,但冇發展落去

引用:
原帖由 cyl198911 於 19-2-2019 23:23 發表
當初S&T有整過原型,但冇發展落去
好可惜啊! 請問知否原因嗎? 謝謝!

回覆 8# 的帖子

依個有印象,但後來唔知點解就流產左.....
其實小弟手比較短...用bullpup TAR21真係後部太長會頂住
X95係可以解決到上述問題
暫時渣過bullpop有五種,最正都係 L85

希望有出電槍
Gbb wish list
g36
g3a3
hk ump 9

RS的Type 97都唔錯.

引用:
原帖由 kornhill401 於 20-2-2019 12:33 發表

好可惜啊! 請問知否原因嗎? 謝謝!
其實當時已經完全成形,外殼同T21一樣係兩大片,原形波箱同水彈槍一樣係透明膠波箱白齒
我順手玩左幾野,輕到似手槍,不過IWI人工力學的確好好,好舒服
後來一連串U記解約,beretta告,人事變動,咁就冇發展落去,不過支樣板重喺香港某地,唔方便講

想問問香港邊到KWA TAVOR 21 槍帶買.....

引用:
原帖由 marcox 於 25-2-2019 05:12 PM 發表
想問問香港邊到KWA TAVOR 21 槍帶買.....
Ching 可以考慮用快拆環呢個方法(唔知點貼圖)

16 12
發新話題