發新話題

港虎三一的可靠性

其實係想買一款cyma牌hk款彈弓匣,問晒廣華街嘅槍鋪都冇貨
Gbb wish list
g36
g3a3
hk ump 9

[quote]原帖由 hkg3a3 於 21-2-2019 18:57 發表

直身MP5彈匣?

引用:
原帖由 Carvenchow 於 21-2-2019 14:17 發表
不知所謂公司,Website Stock數永遠唔岩,唔通次次打上去問有冇貨?
不知所謂的公司,都唔係開在我樓下,唔通次次要坐車去幫趁?

正經回樓主。。。。
多次上去購物,大都没有大問題。
只試過一次打電話確定有貨後,十五分鐘後上到去,才被告知貨在5分鐘前被别人買去。
數星期後再補貨,主動通知我有新貨,並以之前的特價賣給我。

引用:
原帖由 c6250 於 21-2-2019 22:07 發表
[quote]原帖由 hkg3a3 於 21-2-2019 18:57 發表

直身MP5彈匣?
俾hk416用嘅彈弓匣,比一般m16匣彎
g36
g3a3
hk ump 9

引用:
原帖由 c6250 於 21-2-2019 22:18 發表
正經回樓主。。。。
多次上去購物,大都没有大問題。
只試過一次打電話確定有貨後,十五分鐘後上到去,才被告知貨在5分鐘前被别人買去。
數星期後再補貨,主動通知我有新貨,並以之前的特價賣給我。
將人客訂左ge貨賣俾人, 咁做生意都得?係我一定發哂癲.
好彩我暫時未試過. Thx for sharing.

順便問一下有冇師兄見到呢款彈匣邊到有賣

附件

22-2-2019 00:21

g36
g3a3
hk ump 9

回覆 24# 的帖子

Hk416好多隻彈匣都插唔入,而且用番h&k嘅原裝匣好睇好多,印象中嗰款彈夾真名叫hk high reliability stanag magazine,比一般m16匣可以更容易直上hk416 magwell

g36
g3a3
hk ump 9

兩款彈夾嘅分別
左:hk
右:一般stanag

附件

22-2-2019 14:55

g36
g3a3
hk ump 9

回覆 27# 的帖子

Cyma m007 正正就係用hk匣外形
g36
g3a3
hk ump 9

[quote]原帖由 hkg3a3 於 22-2-2019 14:54 發表
兩款彈夾

引用:
原帖由 hkg3a3 於 22-2-2019 14:54 發表
兩款彈夾ge分別
左:hk
右:一般stanag
請教C Hing, 長果隻匣,是否鍊匣呢? 謝謝!

發新話題