發新話題

[KA] [突襲]SIG M17 Full Marking!

$1500... 如果呢個價真係有質素既我比!

路邊社透露,呢把槍的玩具版,sig 廠有份做測試,某程度上可能may be 成品會有一定耐用保證。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 26-2-2019 16:48 發表
路邊社透露,呢把槍的玩具版,sig 廠有份做測試,某程度上可能may be 成品會有一定耐用保證。
測試呢點真係可圈可點
分分鐘係寄個辦過去比啲鬼佬玩一兩匣就話有份測試

V乜乜手嘢邊有死錯人㗎?一陣出冇耐又有唔知乜廠出條數「極為精準」嘅鋼Slide/ Barrel Set俾你買㗎喇。
引用:
原帖由 jn_jona 於 26-2-2019 14:20 發表

我覺得係曲
由1200左右一枝拉神手槍 去到1500
好快就2000一枝精美既亞鉛/鑄鋁slide手槍
究竟世界上還有神嗎?

落左訂了...等到貨...(更新香港價格未定)

引用:
原帖由 JBL 於 26-2-2019 18:42 發表

邊度落訂?C02版定gas亞州版?
GAS版

引用:
原帖由 48191 於 26-2-2019 17:23 發表
V乜乜手嘢邊有死錯人㗎?一陣出冇耐又有唔知乜廠出條數「極為精準」嘅鋼Slide/ Barrel Set俾你買㗎喇。
唯一抵諗左既地方係 佢會出平鋼slide
但都係錯外觀既

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 Kwind 於 26-2-2019 18:40 發表
落左訂了...等到貨...不過落訂前都諗左幾個鐘...明明話1300...無啦啦變1500...冇左隻匣
有冇講分亞洲版?
我已經唔會信v記衝頭水

引用:
原帖由 Kwind 於 2019-2-26 18:40 發表
落左訂了...等到貨...不過落訂前都諗左幾個鐘...明明話...
勇者K大

引用:
原帖由 ++朗++ 於 26-2-2019 16:51 發表

測試呢點真係可圈可點
分分鐘係寄個辦過去比啲鬼佬玩一兩匣就話有份測試
SIG d真鎗前排都發豬瘟,320一扑就射,MCX走火,516、716都出哂事,佢d測試都驚又SICK又SOUR囉。

1500大洋, 真是有點乏味, 如果吾知多了個party勁岩屎做蕭售還好, 知道了好似被人強姦硬食完仲要講聲多謝!

最好是質對得上價!

引用:
原帖由 Ang123456 於 26-2-2019 21:29 發表
1500大洋, 真是有點乏味, 如果吾知多了個party勁岩屎做蕭售還好, 知道了好似被人強姦硬食完仲要講聲多謝!

最好是質對得上價!
望佢到貨時真係比足料...

唔好又呢度有問題0個度又有問題

真係出支生生性性一開盒玩得冇鑊氣就好了

回覆 44# 的帖子

都吾想佢出事,但願SIG要求高D,到時吾好妖聲四起!

發新話題