發新話題

[KA] [突襲]SIG M17 Full Marking!

引用:
原帖由 greycc 於 27-2-2019 13:03 發表

幻覺呢啫,嚇我唔到的
話說X姐$1280
X姐,是否=靚姐?
昨日在阿靚姐度,只見到支無marking版.

引用:
原帖由 kornhill401 於 27-2-2019 14:20 發表

X姐,是否=靚姐?
昨日在阿靚姐度,只見到支無marking版.
你可以問她女火金版多少錢,現在可以訂,三月尾才到。

引用:
原帖由 AICSman 於 27-2-2019 09:10 發表
$119.00 USD ... don't know HK price

maybe i buy one
119USD 呢支好似係之前已出左...打4.5MM...YOUTUBE 都搵到片

既然係咁就放心等其他師兄報告先再決定

黑心啲講,VFC衝頭水要無比勇氣,等K兄開箱報告穩陣啲。
引用:
原帖由 BLSK 於 27-2-2019 19:49 發表
既然係咁就放心等其他師兄報告先再決定
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 27-2-2019 21:02 發表
黑心啲講,VFC衝頭水要無比勇氣,等K兄開箱報告穩陣啲。
唔見錢事少 激親自己事大

此生冇膽在X姐度買野

引用:
原帖由 ranger101 於 28-2-2019 00:57 發表
此生冇膽在X姐度買野
點解呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 28-2-2019 09:48 發表

點解呢
相信係我個人案例,一d唔愉快姐關乎態度,應該唔會人人遇到係我唔好彩

引用:
原帖由 ranger101 於 28-2-2019 10:04 發表

相信係我個人案例,一d唔愉快姐關乎態度,應該唔會人人遇到係我唔好彩
最近呢幾年,我都覺得佢態度唔同以前,之前佢都有主動向客人介紹D新貨或特價貨.
現在就無呢支歌唱.

引用:
原帖由 kornhill401 於 28-2-2019 12:58 發表

最近呢幾年,我都覺得佢態度唔同以前,之前佢都有主動向客人介紹D新貨或特價貨.
現在就無呢支歌唱.
我果單野要嚴重好多,都過左兩三年有機會再娓娓道來

今次vfc拎晒license 唔知個下身frame通唔通用真果隻

回覆 72# 的帖子

即係話佢以往出既都......

引用:
原帖由 BLSK 於 28-2-2019 15:00 發表
即係話佢以往出既都......
以往佢係同中介拎license 今次同正廠拎wor

江湖傳聞SIG 有份審視質素和耐用度,因此...在下投了SIG 信心一票,時間關係已跳坑...坐等喜訊或訃聞...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

發新話題