發新話題

[KA] [突襲]SIG M17 Full Marking!

引用:
原帖由 Dave 於 28-2-2019 15:34 發表
江湖傳聞SIG 有份審視質素和耐用度,因此...在下投了SIG 信心一票,時間關係已跳坑...坐等喜訊或訃聞...
正...今次應該冇乜鑊氣喇掛

引用:
江湖傳聞SIG 有份審視質素和耐用度,因此...在下投了SIG 信心一票,時間關係已跳坑...坐等喜訊或訃聞...
有冇消息d marking會唔會有亞洲版?

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-2-2019 15:59 發表

有冇消息d marking會唔會有亞洲版?
Sorry 不清楚
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

某某代購店

貨品編號

....仲要V記代工, 不了

講真,1450定價貴了,加少少可以買GBB rifle或者gbb subm
今後有出carry或compact再考慮,今次full size唔同各位爭住啦,哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 ranger101 於 2019-2-28 22:01 發表
講真,1450定價貴了,加少少可以買GBB rifle或者gbb subm
今後有出carry或compact再考慮,今次full size唔同各位爭住啦,哈哈哈哈哈
千二都好抆水...

有無師兄有過往經驗預訂同香港番貨賣個價差幾遠?

引用:
原帖由 mrkit97 於 2019-2-28 23:34 發表
有無師兄有過往經驗預訂同香港番貨賣個價差幾遠?
早買早享受價?

引用:
信 SIG x 2, 已訂!

今次 SIG 有份喺自己網度賣又出晒 notice 咁,應該都真係有份 mon 下卦,如果質素差既話 V 記應該幾大獲
再平心而論 V 記係有進步,我惗今次冲得過卦

引用:
原帖由 Ben_9413 於 1-3-2019 07:21 發表

早買早享受價?
..遲買平幾舊..

1450 我買mp7 好過

回覆 42# 的帖子

沒錯 USA SIG與 曾經的歐洲SIG 已經不是相同的公司
SIG現在東南亞生產鑄件 和原本瑞士sig生產p210已經沒法相比
自2007年新CEO上任之後開始臭
CEO之前在kimber搞臭埋kimber

回覆 75# 的帖子

如果sig沒有測試過我可能更有信心

發新話題