22 12
發新話題

[KA] [突襲]SIG M17 Full Marking!

我果支都少打, 係間唔中拿出黎舞下, 不過見佢d 制甩色甩到同同廠mp7隻匣一樣咁

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 慕清流 於 24-7-2019 18:28 發表

Blue唔Blue得返呀?
暫時未有打算, 粗打住一排先~
引用:
原帖由 Teddyboy 於 24-7-2019 23:35 發表
咁誇張!!
用手指甲輕輕刮已經會刮甩...
引用:
原帖由 dogjumpjump 於 25-7-2019 00:08 發表
咁快甩??
我都好意外
引用:
原帖由 Kwind 於 25-7-2019 14:23 發表

會唔會好似之前HK45C咁...雖然都係第一水

但就已經有唔同批次既貨...呢種甩法明顯係VFZ舊技術...MP7(我只有舊版匣...新版匣冇買過)...謎GLOCK系列 就係甩到咁

反而版權版GLOCK匣已經進步好多...冇咁易甩(買 ...
有機會呀, 我覺得成支野個trigger group 可能已經做左半年以上, 但因為license 問題一路都唔賣得

所以d coating 擺果陣已經受左潮

引用:
原帖由 RCOOH 於 27-7-2019 21:51 發表

今日狂打百幾飛,隻手震到痺哂,好好玩
而家習慣左個trigger 扣壓, 覺得g3, mp5, m4, 553 好似唔駛用力咁

引用:
原帖由 Kwind 於 28-7-2019 13:32 發表

要睇下V記想唔想賺多筆...好似VP9 咁成套小零件又另外賣

話晒外觀甩到咁樣衰的話...唔知仲以為VVE代工添
如果佢肯賺多筆既, 我都願意俾錢

不過當前, 我覺得最重要係...出個mount 先

引用:
原帖由 Kwind 於 2-8-2019 15:56 發表

個專用紅點好似已經PREORDER了
唔知會係點樣

引用:
原帖由 jacko 於 16-8-2019 18:45 發表

呢個mount有幾會同我自己鑼嗰個有相同問題:因為mount同準星座中間太薄,會打打下前面升起左小小
原因係blowback後衝力加上red dot重量,我後期加左小小凸位喺mount低前面位置,倒鈎滑架先解決 ...
之前買過隻hk45c rmr mount 成個mount 都好薄

一收實哂螺絲就前面會拗落去

引用:
原帖由 Kwind 於 18-8-2019 17:43 發表

前面冇倒勾真係扎扎0地...見佢呢款中間連接位幾薄0下...好擔心撞兩撞會斷埋

希望未開始量產...可以改一改先出
尋日去靚姐度睇過實物, 佢話28x, 3星期左右到

不過我見螺絲前面個位真係勁薄

22 12
發新話題