發新話題

[KA] [突襲]SIG M17 Full Marking!

..Power Source: CO2 or Green Gas..
即係有兩種匣跟? Thx for sharing.

引用:
原帖由 AICSman 於 27-2-2019 09:10 發表
$119.00 USD ... don't know HK price

maybe i buy one
C Hing,請問是否在香港上網買嗎? 俾美金,
仲平過俾港紙. Thx for sharing.

引用:
原帖由 hendry9881 於 27-2-2019 09:23 發表
老虎價$1273
睇佢圖片,槍咀有粒紅色膠.係co2版.仲無現貨.要訂.

引用:
原帖由 greycc 於 27-2-2019 13:03 發表

幻覺呢啫,嚇我唔到的
話說X姐$1280
X姐,是否=靚姐?
昨日在阿靚姐度,只見到支無marking版.

引用:
原帖由 ranger101 於 28-2-2019 10:04 發表

相信係我個人案例,一d唔愉快姐關乎態度,應該唔會人人遇到係我唔好彩
最近呢幾年,我都覺得佢態度唔同以前,之前佢都有主動向客人介紹D新貨或特價貨.
現在就無呢支歌唱.

引用:
原帖由 Ben_9413 於 1-3-2019 07:21 發表

早買早享受價?
..遲買平幾舊..

引用:
原帖由 hendry9881 於 2-4-2019 10:26 發表
CXW又話自己訂既M17同其他舖訂既唔一樣???
其他舖=WXC

差不多2個月了,又真係幾耐下!

引用:
原帖由 慕清流 於 12-7-2019 22:45 發表

不中亦不遠矣

?_nc_cat=109&_nc_oc=AQnMYrRT1DwfogB4Z2ETrN49VZn9lMFJ0KmjVWdwlH5Wfbt-8qP691MloyymSS6CL ...
WOW!要開始搵定個holster了.

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 25-7-2019 00:08 發表
咁快甩??
趕住回本,出左貨先算?

支鏡仔俾'AIR '呢三個字害死.
我認為無果三個字仲好.

引用:#317

各位師兄 小弟連續買幾枝 都會有Trigger lever搞到Hammer吾識同Sear扣住 請問有無解
...連續買幾枝...

引用:
原帖由 Wgtyjwk 於 3-1-2024 00:50 發表
各位師兄 小弟連續買幾枝 都會有Trigger lever搞到Hammer吾識同Sear扣住 請問有無解
你有無拎去新蒲江搵師傅睇睇

發新話題