發新話題

O記218支槍3千發子彈

引用:
原帖由 RCOOH 於 25-2-2019 11:55 發表

問題係滅聲器仲難過買過真鎗本身,而且滅聲個零售價隨時貴過一支鎗......

不過,最怕係有人冇職業道德幫人車滅聲器,滅聲唔係咩黑科技,有圖就車到出黎。
佢D Glock 用80%身砌,姐係有可能又係零件入黎砌。如果係咁睇
好大機會做呢批槍既人已經係有機械底,要做支滅聲器應該難唔到佢地
而其他幾支ar既配答都似係拼裝槍,所以不排除係砌槍。只不過今次唔係dummy 而係真野呱

真係唔知佢點入貨... 海關睇唔到??

請問呢個火力, 等於幾多架衝擊車??

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 25-2-2019 13:32 發表
真係唔知佢點入貨... 海關睇唔到??

請問呢個火力, 等於幾多架衝擊車??
我諗有心走私既唔會用到正常方法入啦
可能好似睇戲咁公海交收呢

引用:
原帖由 rho837 於 25-2-2019 13:19 發表

聽聞好似係今年一月俾警察拉個條友!
https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E ... C%E5%BE%8C%E8%A8%8A

引用:
原帖由 NCP013 於 25-2-2019 13:50 發表

https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E ... 8E%A7%E7%84%A1%E7%8 ...
我朋友俾佢篤過
條友食開毒品,有妄想傾向
以為自己可以借四圍篤人等自己可以考PI
結果原來自己身有屎,引火自焚

引用:
原帖由 JASON1988 於 25-2-2019 15:34 發表

我朋友俾佢篤過
督察?
督察唔洗篤人ga bor

引用:
原帖由 JASON1988 於 25-2-2019 15:34 發表

我朋友俾佢篤過
聽街邊講! 條友又係賣真品鏡同濕星配件起朵, 今次俾O記拉個位係佢個熟客仔, 呢批槍械彈藥應該係從佢買回來, 條PK應該係篤自己客户求減刑!

話時話! 如果條PK從郵寄真槍管/真子彈入港! 應該一年內就出事! 點會搞到成三仟粒子彈回來! 朋友寄個木托都俾海關/O記捉住! 搞到我有小小"陰謀論" ! 係咪警方造出來嘅局!!!

回覆 37# 的帖子

可能特別放佢入黎釣大魚
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 阿堅 於 25-2-2019 13:24 發表

佢D Glock 用80%身砌,姐係有可能又係零件入黎砌。如果係咁睇
好大機會做呢批槍既人已經係有機械底,要做支滅聲器應該難唔到佢地
而其他幾支ar既配答都似係拼裝槍,所以不排除係砌槍。只不過今次唔係dummy 而係真 ...
一講係自己屋企搜到無牌真槍管真子彈! PK! 幾係槍痴都冇情講啦! 代價好大! 要玩真槍咪隔幾年去外國一鑊燒到手軟過癔咪算啦! 洗乜搞成咁!

今次真火就[宛如軍火庫]....
十年前有呢D電槍、長氣槍、胡椒噴霧及伸縮警棍就[搗破「軍火庫」].....

引用:
原帖由 rho837 於 25-2-2019 19:00 發表

一講係自己屋企搜到無牌真槍管真子彈! PK! 幾係槍痴都冇情講啦! 代價好大! 要玩真槍咪隔幾年去外國一鑊燒到手軟過癔咪算啦! 洗乜搞成咁!
報串條契弟平時仲口講自己支持2nd amendment
結果原來做二五仔,正垃圾

哩條片幾得意,一粒有音爆一粒冇音爆

https://youtu.be/EirsMpc0Qgc?t=137

引用:
原帖由 ka911007 於 25-2-2019 22:16 發表
今次真火就[宛如軍火庫]....
十年前有呢D電槍、長氣槍、胡椒噴霧及伸縮警棍就[搗破「軍火庫」].....
D記者係咁架啦, 無事作成大事, 大事化成小事

上次O記破軍火庫 究竟呢堆係真槍定假槍? d槍幾新潮下

發新話題