37 123
發新話題

[Marui] Bio Hazard 2 Remake Desert Eagle

Bio Hazard 2 Remake Desert Eagle

有無師兄知呢枝價位大概會幾多?

https://www.tokyo-marui.co.jp/bio/topics/news/20190218/

馬記教狂熱信徒

大概3200上下
未計香港炒價

換埋吉打金身咪好甘?
馬記教狂熱信徒

買西瓜根算la
千頭全金身

呢支都算係另類玩家的收藏. Thx for sharing.

引用:
原帖由 cky0311 於 25-2-2019 12:25 發表
買西瓜根算la
千頭全金身
西瓜根無10吋果截嘛
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 yukihiro2140 於 25-2-2019 13:29 發表

西瓜根無10吋果截嘛
唔知點解冇人出custom slide俾佢

引用:
原帖由 cky0311 於 25-2-2019 12:25 發表
買西瓜根算la
千頭全金身
呢個答案真係得啖笑
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

今次有木箱好吸引, 不過最想要係LEON支VP70同CLAIRE支BODYGUARD

bodyguard係咪即係m49

快D出迷板, 快D出迷板, 快D出迷板, 快D出迷板, 快D出迷板, 快D出迷板, 快D出迷板

引用:
原帖由 cky0311 於 25-2-2019 19:26 發表
係,Game 入面係銀色應該叫m649
Tanaka 最近出左m49 model gun jupiter finish

引用:
原帖由 cky0311 於 25-2-2019 19:26 發表
之前抽起條筋都custom左枝
https://youtu.be/8PT9IPlBPiQ

回覆 13# 的帖子

正呀
可惜marushin bodyguard 已經揾唔到

引用:
原帖由 ayaka 於 25-2-2019 21:42 發表
正呀
可惜marushin bodyguard 已經揾唔到
好彩我有∼

附件

25-2-2019 22:28

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

37 123
發新話題