發新話題

[others] CZ75_KJ

CZ75_KJ

【CUSTOM GBB WORKSHOP】
CZ75
KJ base
Custom order
cerakote

客製GBB,專案製作。
Custom GBB workshop

目標:
盡可能使用原廠玩具出品的零件,
以原廠玩具設定為基礎。

87那個檢查章刻得很精美

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-2-2019 14:56 發表
87那個檢查章刻得很精美
應該是A-plus那支再焗cerakote吧
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 28-2-2019 17:34 發表

没錯
客製GBB,專案製作。
Custom GBB workshop

目標:
盡可能使用原廠玩具出品的零件,
以原廠玩具設定為基礎。

這一隻色少見,很漂亮. Thx for sharing.

引用:
原帖由 jacko 於 28-2-2019 17:34 發表

依家仲有邊到買到aplus cz75
我見另一隻marking 版cz75個檢查章做唔到咁靚

小弟一年多之前在「E何B」買過一枝 APLUS full-marking CZ-75,仲要係雙匣版。
引用:
原帖由 jn_jona 於 1-3-2019 15:08 發表

引用:
原帖由 bennytsang16 於 1-3-2019 15:14 發表
小弟一年多之前在「E何B」買過一枝 APLUS full-marking CZ-75,仲要係雙匣版。
E記
彩虹都有 但我見佢張圖marking好淺 唔知係咪同一枝黎
網店又冇得望下先既...

引用:
原帖由 jn_jona 於 2019-3-1 15:08 發表

好似仲有一款吉打custom marking又係好靚

發新話題