發新話題

Marui hi capa加電筒

Marui hi capa加電筒

新手買左4.3同5.1 gold match,想問點樣加電筒同埋laser或者紅點鏡?邊度平?

如果你支槍無骨,又無鏡座,都幾頭痕.

NO laser please, thank you.

真品大牌子民用laser係3R級,細過5mW而且屬於散光型,但需要20米外照到人並且對方識縮先唔會構成視力傷害,香港game場都唔知有冇20m咁多。

老翻燈冇認證,3B或者4仔都會有,剩係反光都可以燒盲人,你想打game定殺人?

唔該曬,我想加鏡或laser,電筒,都唔係打war game用,只係想display櫃度型d同埋打diy靶,上手J下,我本身唔會打war game

引用:
原帖由 黑夜之神 於 2-3-2019 14:04 發表
唔該曬,我想加鏡或laser,電筒,都唔係打war game用,只係想display櫃度型d同埋打diy靶,上手J下,我本身唔會打war game
樓主如果只係想display櫃度型d同埋打diy靶,上手J下.
不如考慮買過支MEU或KIMBER.好似我呢支咁.
槍燈,滅聲,紅點鏡上哂支玩具槍度.

當初買hi cap4.3銀色果陣覺得個外型好靚,跟住上網睇師兄講5.1仲準,所以買埋,其實gold.match個樣我覺得一般,貪佢d 夾可以兩枝共用😀聽店員講滅聲無用,其實有乜功能?上淘仔睇左TLR-1電筒200幾,我成日係t2睇槍好多好抵買,但無耐買太多返黎擺多過玩果下慘,師兄meu有乜優點呢?
引用:
原帖由 kornhill401 於 6-3-2019 23:05 發表

樓主如果只係想display櫃度型d同埋打diy靶,上手J下.
不如考慮買過支MEU或KIMBER.好似我呢支咁.
槍燈,滅聲,紅點鏡上哂支玩具槍度.

回7#

我的玩具槍,和樓主的一樣,只作觀賞,間中取出尼射下紙靶.
那個滅聲,當然無用, 只作觀賞,覺得好似型仔D咁.
meu有乜優點呢?係無, 我只鐘意呢支槍身已經有骨.可以上槍燈.

引用:
原帖由 黑夜之神 於 1-3-2019 03:57 發表
新手買左4.3同5.1 gold match,想問點樣加電筒同埋laser或者紅點鏡?邊度平?
如果你支槍無骨,可以加呢件物品,唔知得唔得.

我果枝Marui Hi-Capa 5.1原裝係會跟骨,不過好似要鑽窿先裝到

引用:
原帖由 tf141 於 7-3-2019 20:11 發表
我果枝Marui Hi-Capa 5.1原裝係會跟骨,不過好似要鑽窿先裝到
原裝跟但係又要鑽窿咁神奇
(未擁有過唔清楚
網上現學現賣,有錯請指正

引用:
原帖由 ner 於 7-3-2019 20:15 發表

原裝跟但係又要鑽窿咁神奇
(未擁有過唔清楚
有冇買過Marui果堆乜乜warrior ?
就好似果條另外裝上去既骨咁樣,不過條骨本身冇裝到上去,鎗身本身亦冇窿

原來如此
網上現學現賣,有錯請指正

引用:
原帖由 新手一隻 於 7-3-2019 21:21 發表

馬記5.1中身入面mark咗位,可以搵賓子dup穿佢,之後收螺絲就得,說明書有寫。
I see,冇諗過裝骨所以冇留意
Thanks anyway

發新話題