22 12
發新話題

1:5000 Star Destroyer

1:5000 Star Destroyer

無毒,對千歲隼性趣更大

個價錢幾抵買。

都幾似電影道具.細節做得幾好. Thx for sharing.

吓,得32cm 咁細?我開頭見到咁detailed, 以為有2M 咁長。

引用:
原帖由 JBL 於 2-3-2019 07:53 PM 發表
https://menclub.hk/hobby/19485?f ... UuU0okKohaRMUFw_4Ik
JBL 師兄你玩緊那個JBL 型號呀?我令仔嗰陣Dream 喇叭係巨型JBL, 用Sansui C2301+B2301 推。長大了知道Sanaui 麻麻地,用ARC 前 & Krell Power Amp應該更好, 之後又見到好多人用金仔推JBL...

唉....!車,槍,女人,Hi Fi,照相機.都係單身男人的最大消費.

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-4-2019 11:53 發表
唉....!車,槍,女人,Hi Fi,照相機.都係單身男人的最大消費.
睇漫畫係我最大娛樂,做伸手黨最好。

引用:
原帖由 JBL 於 3-4-2019 12:12 PM 發表

你無聽過呀發燒音响主編陳英光講既名言咩:JBL無胆不歡呀!用石机推唔靚聲嫁佢話.....
自從陳主編經常把聽過世呢句擺咗係嘴邊之後,佢本書我已經無再睇啦。話明Dream Speaker,即係我冇啦,只是覺得用外國頂級前後級推會好些吧了,加上ARC SP11-2亦都是膽機,所以應該不太差吧。

萬物皆可萌。

附件

4-4-2019 06:42

引用:
原帖由 JBL 於 4-4-2019 07:15 AM 發表

8月9-11九龍灣有HiFi展喎,到時大把好野聽.....
唔係會展咩?

22 12
發新話題