發新話題

想買衝鋒槍

想買衝鋒槍

睇到馬記枝mp7a1好似幾型,想問有無介紹買邊枝衝鋒槍又準又型?同埋有無d唔洗入電既款,入氣有無架?

GHK G5

Ksc mp9

UZI mini

如果要買MP7A1,E加梗係買VFC啦.

請問咩價位?
引用:
原帖由 kornhill401 於 7-3-2019 12:07 發表

搵左枝二手vfc mp7a2,但係上網好似搵唔到a2資料😅
引用:
原帖由 kornhill401 於 7-3-2019 12:07 發表

引用:
原帖由 黑夜之神 於 8-3-2019 00:07 發表
搵左枝二手vfc mp7a2,但係上網好似搵唔到a2資料😅
如果我冇記錯,A2主要既分別在於取消咗本身既摺疊式棍仔,將佢變埋魚骨

下,感a1有得接好似好d?聽日拎,全新槍$2400跟3匣,舊前面手棍,舊紅點,應該抵玩😀
引用:
原帖由 tf141 於 8-3-2019 00:11 發表

如果我冇記錯,A2主要既分別在於取消咗本身既摺疊式棍仔,將佢變埋魚骨

最新版 VFC MP5 SD 好唔好?

引用:
原帖由 黑夜之神 於 8-3-2019 02:17 發表
下,感a1有得接好似好d?聽日拎,全新槍$2400跟3匣,舊前面手棍,舊紅點,應該抵玩😀
恭喜樓主找到心頭好! 這是樓主的英明選擇.

買完之後見到kwa mp7仲抵玩,其實kwa好定vfc好?😂
引用:
原帖由 kornhill401 於 8-3-2019 11:51 發表

恭喜樓主找到心頭好! 這是樓主的英明選擇.

引用:
原帖由 黑夜之神 於 9-3-2019 00:38 發表
買完之後見到kwa mp7仲抵玩,其實kwa好定vfc好?😂
KWA同埋Marui都唔係1:1,對我嚟講好難接受

引用:
原帖由 tf141 於 9-3-2019 01:13 發表

KWA同埋Marui都唔係1:1,對我嚟講好難接受
agreed

引用:
原帖由 黑夜之神 於 9-3-2019 00:38 發表
正如13#C Hing所說,KWA同埋Marui都唔係1:1.
同埋VFC D玩具槍,二手價都值錢D. 你睇MP5就知.

發新話題