發新話題

想買衝鋒槍

引用:
原帖由 黑夜之神 於 8-3-2019 00:07 發表
搵左枝二手vfc mp7a2,但係上網好似搵唔到a2資料😅
如果我冇記錯,A2主要既分別在於取消咗本身既摺疊式棍仔,將佢變埋魚骨

引用:
原帖由 黑夜之神 於 9-3-2019 00:38 發表
買完之後見到kwa mp7仲抵玩,其實kwa好定vfc好?😂
KWA同埋Marui都唔係1:1,對我嚟講好難接受

引用:
原帖由 RCOOH 於 14-3-2019 16:43 發表
禾頂。有冇人可以教下咩叫歸零,咩係三點一線.......

不過就算係豬36C上個EOT,瞄準線同火線都係差幾吋姐,頂多射額頭變口爆,打肚腩變中J姐,我支西嘜同鎗嘴都係爭6cm唔到,問題唔大。

一般黎講都要用25米做歸 ...
歸零要用歸零膏(好似係)

買嚟收藏揀枝錯scale既咁得意?

引用:
原帖由 黑夜之神 於 26-3-2019 00:45 發表
其實仲有咩衝鋒槍推介下?因為暫時得mp7感覺方便有得縮埋又唔算長身
好多

MP7
MP9
MP5
Kriss Vector
P90
UMP
M11A1
VZ61

GBB應該差唔多,電鎗我唔清楚

引用:
原帖由 黑夜之神 於 27-3-2019 01:37 發表
不如感,如果買馬記mp7返黎要點改先可以正常打top gas呢?馬記唔會無parts換掛
換飛機

引用:
原帖由 黑夜之神 於 29-3-2019 05:23 發表
網店睇了,gen2 接棍板同無棍板,想問點解有棍仲要平d呢?內件一樣嗎?見到$1980全新,唔買二手喇,陣間又俾人呃
冇棍俾番條骨你,等你自己鍾意裝乜就裝乜
Navy SEALs好似都轉用骨板,我自己就鍾意棍版,唔洗煩

引用:
原帖由 黑夜之神 於 1-4-2019 18:51 發表
已買返棍板gen 2,賣左枝gen1後念念不忘
其實gen.1換幾件parts就已經可以變gen.2,應該都不過係幾百蚊
何必成枝換

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 2-4-2019 20:53 發表

難砌呀
俾人攪囉

引用:
原帖由 黑夜之神 於 5-4-2019 19:30 發表
明白,師兄我昨晚拎hi cap 4.3試,bolt lock後再拉條slide都無用,我拉住禁release制再拉就得囉
你插住隻冇彈既彈匣梗係唔得啦
如果你隻匣有彈,或者根本冇插匣,咁咪得囉

引用:
原帖由 黑夜之神 於 5-4-2019 22:30 發表
無呀,蚊左匣試  
你果枝係咪Marui嚟?係咪原裝?

引用:
原帖由 黑夜之神 於 5-4-2019 22:39 發表
Vfc gen2囉,已家射一下,支槍擺低佢就跌一粒彈,唔知點解
VFC Hi-Capa 4.3

引用:
原帖由 黑夜之神 於 7-4-2019 15:21 發表
https://imgur.com/gallery/RiaZa2h
正常?
應該唔正常,你睇....

發新話題