28 12
發新話題

有咩正手槍推介?

Vfc hk45?我上網睇圖個盒同kwa一樣既?
引用:
原帖由 jn_jona 於 14-3-2019 10:33 發表
如果我推v記hk45ct..

無意中係red.wolf度睇到呢枝生化有1.3j,會唔會印錯呢?
https://www.redwolfairsoft.com/r ... Corporation_GBB.htm

引用:
原帖由 黑夜之神 於 14-3-2019 13:34 發表
Vfc hk45?我上網睇圖個盒同kwa一樣既?
因為兩間都同過Umarex合作 用Umarex個名賣, KWA/VFC製造
正正因為都係U記品牌賣 所以都係黑盒紅字 要睇label先知
但KWA同VFC係兩個時期嘅野 U記應該無再同KWA合作轉哂做VFC
VFC支HK45好似出左一年都無

Btw
所以點解MP7又有KWA/VFC 個盒又一樣
U記USP N年前係KWA出 宜家又係VFC

再註:
如果係買o既時候就小心買左邊隻 生產轉左廠 但舊貨槍街可能仲有
我就自己唔小心中過伏

引用:
原帖由 sam524 於 15-3-2019 10:02 發表

Btw

...
支USP KWA及VFC 出既系統好唔一樣

但想問下HK45又有無分別呢?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 olw0978 於 14-3-2019 08:10 發表

另一方面,樓上 141 兄的 KWA HK45 推介是好槍,原裝計可與 hicap 匹敵甚至過之,連續快扣也不上跳,但有兩個缺點:
1. 手掌要夠大,否則不容易操控
2. 無 spare parts 替換

不過無 spare parts 也不一定係問題,呢把槍超耐用,隊友過去操了幾年都無整過,真的要換另一把全新也算賺了,所以不妨去槍街找實物把玩一下,如果操控無礙,絕對值得考慮。
小弟有兩把KWA的HK45, 其實spare parts搵彩虹8就有, 唔難搵
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

Very good news, thank you.

引用:
原帖由 sam524 於 15-3-2019 10:02 發表

因為兩間都同過Umarex合作 用Umarex個名賣, KWA/VFC製造
正正因為都係U記品牌賣 所以都係黑盒紅字 要睇label先知
但KWA同VFC係兩個時期嘅野 U記應該無再同KWA合作轉哂做VFC
VFC支HK45好似出左一年都無

Btw

再註:
如果係買o既時候就小心買左邊隻 生產轉左廠 但舊貨槍街可能仲有
我就自己唔小心中過伏
依你咁講,鎗街買到既KWA USP/HK45/MP7等等全部係舊貨?
KWA 416/417遲過VFC出,咁表示VFC果堆416/417又係過晒期既舊貨?

引用:
原帖由 tf141 於 15-3-2019 10:45 發表

依你咁講,鎗街買到既KWA USP/HK45/MP7等等全部係舊貨?
KWA 416/417遲過VFC出,咁表示VFC果堆416/417又係過晒期既舊貨?
你又啱喎 唔記得左416 417
最近喱一年佢地d關係千絲萬縷 表示理解唔到
正如u記又好似搭上we咁
愈黎愈複雜 無以前初戀咁單純

引用:
原帖由 sam524 於 15-3-2019 10:57 發表

你又啱喎 唔記得左416 417
最近喱一年佢地d關係千絲萬縷 表示理解唔到
正如u記又好似搭上we咁
愈黎愈複雜 無以前初戀咁單純
我估都係收授權費啫
邊個想平平安安出貨咪俾錢囉,就好似收陀地一樣
佢理得你邊間打邊間,求其有錢佢就收架啦

揀左vfc vp9,好唔掂,射到第30飛左右就無力

引用:
原帖由 黑夜之神 於 18-3-2019 14:18 發表
揀左vfc vp9,好唔掂,射到第30飛左右就無力
我換左鋼slide都打到差唔多70飛wor

好似個匣問題,其實仲有氣,太凍?
引用:
原帖由 jn_jona 於 18-3-2019 14:27 發表

我都係,我枝仲要係初代亞洲版,換條6.01,準到Hi Hi,換埋泰坦鋼士拉Set,都匣幾兩夾埋單喎⋯⋯
引用:
原帖由 jn_jona 於 18-3-2019 14:27 發表

究竟世界上還有神嗎?

28 12
發新話題