發新話題

[VFC] Umarex/ VFC MP5-SD3 GBB ( Gen.2 )

兩把較成Full Auto?
VFC外觀較佳,這次VFC設計及原廠性能執順,只是遲了許多年。

WE做錯樣是亮點?

引用:
原帖由 razgriz 於 16-3-2019 02:38 發表
匣的彎度是亮點?
係呀...we 做工不及umarex...早知買VFC 枝MP5啦...

引用:
原帖由 七點六二 於 16-3-2019 03:40 發表

係呀...we 做工不及umarex...早知買VFC 枝MP5啦...
呢樣眾所皆知架啦

即係而家點? V記g2版已經好打過我們?

引用:
原帖由 tf141 於 16-3-2019 10:01 發表

呢樣眾所皆知架啦
我想係....我們出的只要有其他廠出,外觀都一定會好過我們所造的.....
除了P90, M1A1, L85果類.....因未有比較
伸報:我是有我們的L85 GBBr

引用:
原帖由 七點六二 於 16-3-2019 03:40 發表

兩者價錢,差好遠. 現在樓主兩個牌子都有.咁就最好了.Thx for sharing.

引用:
原帖由 kornhill401 於 16-3-2019 10:38 發表

兩者價錢,差好遠. 現在樓主兩個牌子都有.咁就最好了.Thx for sharing.
其實新版V記MP5已經減到三千一二,已經比初版平。
比我們差價拉近好多。

引用:
原帖由 RCman 於 16-3-2019 10:21 發表

我想係....我們出的只要有其他廠出,外觀都一定會好過我們所造的.....
除了P90, M1A1, L85果類.....因未有比較
伸報:我是有我們的L85 GBBr
我得枝P90

引用:
原帖由 RCman 於 16-3-2019 10:49 發表

其實新版V記MP5已經減到三千一二,已經比初版平。
比我們差價拉近好多。
仲記得當年 VFC MP5 , 個個都買頭水,斷哂貨..依家 V2 d 貨條街多到 過多排可能個價仲有得跌下!落場玩家福音
塑膠戰隊

引用:
原帖由 Arisaka 於 16-3-2019 17:20 發表

可能好多人都觀望中,等緊下一個model
我就等緊支mp5k pdw
我都等緊支MP5 的尾托伸縮版...一定買!

隻匣都唔係太灣啫

引用:
原帖由 jeffreywo 於 17-3-2019 19:51 發表
隻匣都唔係太灣啫
差小小...

請問各師兄們怎樣安裝枝燈?枝燈又是什麼型號?謝謝你們!

附件

17-3-2019 22:31

發新話題