發新話題

[VFC] Umarex/ VFC MP5-SD3 GBB ( Gen.2 )

引用:
原帖由 pmcoperator 於 20-3-2019 15:37 發表
琴日入左V2,感覺上拉柄G3比Mp5順好多
G3可以話係VFC最佳作
準直爽!
G3係體積上有著先天優勢,所以結果一定是前者性能好
但一支竹甘長不是人人受樂

繼續觀望, 等埋V2 K仔PDW
利申: 有V1第一水MODEL GUN

我等緊MP5 V2 新版

引用:
原帖由 RCman 於 20-3-2019 15:41 發表

本來都想等埋we比較下
但我諗都難超越到

引用:
原帖由 RCman 於 20-3-2019 15:41 發表

我就玩得好開心
唔使落場 係屋企撚已經好正
可能我手長

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 20-3-2019 18:34 發表

我就玩得好開心
唔使落場 係屋企撚已經好正
可能我手長
G3 sg1/msg90有興趣d,再唔係mp5同g3合體出mc51冇仇報啦

引用:
原帖由 gainax 於 20-3-2019 20:17 發表

G3 sg1/msg90有興趣d,再唔係mp5同g3合體出mc51冇仇報啦
51正

最想佢出HK21E密先根姐

附件

20-3-2019 23:02

20-3-2019 23:06

g3a4伸縮托係靈活D

附件

21-3-2019 21:53

引用:
原帖由 petrus 於 21-3-2019 21:53 發表
g3a4伸縮托係靈活D
見到師兄枝鏡 我諗緊買version幾好

搵到呢個試下裝上去先...

附件

23-3-2019 08:45

引用:
原帖由 七點六二 於 23-3-2019 08:45 發表
搵到呢個試下裝上去先...
黑色水喉mount邊度搵

引用:
原帖由 deltaboy 於 23-3-2019 11:52 發表

黑色水喉mount邊度搵
不是水喉mount,是氣槍件,專用於SD3 的,裝左上去再影上黎分享!

引用:
原帖由 七點六二 於 23-3-2019 16:18 發表

不是水喉mount,是氣槍件,專用於SD3 的,裝左上去再影上黎分享!
老派的作風

附件

23-3-2019 23:06

發新話題