發新話題

[VFC] Umarex/ VFC MP5-SD3 GBB ( Gen.2 )

新舊共融,互換可以。

附件

14-3-2019 14:12

14-3-2019 14:12

引用:
原帖由 tf141 於 16-3-2019 10:01 發表

呢樣眾所皆知架啦
我想係....我們出的只要有其他廠出,外觀都一定會好過我們所造的.....
除了P90, M1A1, L85果類.....因未有比較
伸報:我是有我們的L85 GBBr

引用:
原帖由 kornhill401 於 16-3-2019 10:38 發表

兩者價錢,差好遠. 現在樓主兩個牌子都有.咁就最好了.Thx for sharing.
其實新版V記MP5已經減到三千一二,已經比初版平。
比我們差價拉近好多。

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-3-2019 01:21 發表

其實we同vfc匣井個角度差得遠唔遠?
所以我都唔明我們點樣羅數據,出初版樣辦灣到甘都仲可以過得量產呢一關,
我們的確係我們

其實我們的產品除左比對手平,
係現今GBBr戰場上佢無其他價值
不如只開發冷門野,人無佢有,
無得同人比佢就有自己價值。

引用:
原帖由 2slow 於 20-3-2019 10:49 發表

出多d孖膶腸
其實見唔少外國game友都buy 我們原因佢真係平,
外國game友好多都唔介意marking等等, 好多都改/噴到把槍鬼五馬六等等, 玩個性
因為外國game友真係要實用性,性價比。所以我們比到佢地要的東西。
相反,如果佢地要仿真?不如正正經經去買一支珍鎗就可以了。
所以都係家家有求,各有生存價值。

引用:
原帖由 jn_jona 於 20-3-2019 15:03 發表

其實m14又係好可惜
佢冇拎隻真托黎拎數
台灣應該唔難搵隻真托 但唔抄馬記數已經算好
甘M14又的確係經典,我想除了我們肯出,應該無其他廠願意把她GBB化。

引用:
原帖由 pmcoperator 於 20-3-2019 15:37 發表
琴日入左V2,感覺上拉柄G3比Mp5順好多
G3可以話係VFC最佳作
準直爽!
G3係體積上有著先天優勢,所以結果一定是前者性能好
但一支竹甘長不是人人受樂

引用:
原帖由 pmcoperator 於 27-3-2019 14:29 發表

師兄,你睇清楚D﹖
我用.2 喎
最輕個隻
我用.23都分分中過
個人覺得GBB唔用太輕的BB, 一般我選用.25至.3
電鎗派彈就.2

發新話題