發新話題

[VFC] Umarex/ VFC MP5-SD3 GBB ( Gen.2 )

唔知係味遲下會出3連發?

引用:
原帖由 JBL 於 14-3-2019 20:37 發表

係呀,SD6嘛.....
咁先係架嘛 ,新版有3連發先夠誠意

引用:
原帖由 48191 於 14-3-2019 23:06 發表
出SD把鬼咩⋯⋯我玩咗一陣就束之高閣。反而支K仔PDW好玩好多...
其實呢d已推出型號又用得返舊外皮,估計夠訂單遲早復出g2唔奇。。(9up)

即係而家點? V記g2版已經好打過我們?

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-3-2019 09:52 發表

有可能專登?拎隻aeg匣攞數都唔會咁
係v就未出v2前 佢都有一定既優勢
但佢死都唔出修正版既鐵皮匣

我都諗緊v2了 但要過到佢停止擊發果個關口
v2如果斷彈係耐用既話咁問題淨返"後定"外觀身上
我們同v記外觀已分高低,咁應該有心水掛?

其實我們係咁顯眼地方甩漏又真係令人卻步
如果我係我們,又出V2改返哂外觀抗衡下保持市場先

引用:
原帖由 vgrdragon1 於 20-3-2019 01:36 發表

玩具槍性能再好,都模仿唔到真槍的威力及後坐力。
玩得玩具槍,個個都想合法地,用仿真槍模擬擁有及操作一把真槍外型物體。
如果枝玩具槍外型完全有出入,咁不如射馬紙、射橡筋繩?
師兄講得有道理, gbb外殻造型唔同Aeg因遷就波箱而做大/肥/長左,雖然唔係話要求到100%一模一樣咁完美(做到加分),但至少驟眼睇冇明顯漏洞,
其實好多野有得拎玩具實物參考都幾難離罩。。

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 20-3-2019 18:34 發表

我就玩得好開心
唔使落場 係屋企撚已經好正
可能我手長
G3 sg1/msg90有興趣d,再唔係mp5同g3合體出mc51冇仇報啦

睇左v2實物,外觀已經想比水買 v記外觀真係冇得頂, 比心機搞返好個系統3千零唔算貴值得支持

發新話題