發新話題

得罪講句,沉迷玩war-game果d人性格都有問題!!!

引用:
原帖由 loveless 於 30-5-2017 05:07 PM 發表
好老實講,自以為有training, 有事死得仲快
不能認同更多
得罪講句,沉迷睇連登果d人性格都有問題

引用:
原帖由 tinyau1134 於 31-5-2017 14:15 發表
https://lihkg.com/thread/263774/page/1?ref=ios

利害
認真便輸了
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

喂點解講講下會出現黃絲呢兩個字?
我識得的WG友有唔少係紀律部隊
請留意唔好亂扣帽子
引用:
原帖由 天翔翼 於 30-5-2017 14:10 發表
其實睇返果堆post你都可以見到有唔少偏激既wargame友,講到香港好似會好似Syria咁會突然打仗,然後班唔打game既人會死哂咁(事實上中東本來就係冰封三丈非一日之寒,香港所謂革命?求其派飛虎隊班人都收得啦...)
只能 ...

引用:
原帖由 louisli 於 2017-5-31 16:32 發表
請留意唔好亂扣帽子

有D人係鍾意將咩絲咩絲字眼亂咁扣
你睇下Yahoo news就知,特別係有關後生仔事ge新聞

引用:
原帖由 tonyecl 於 31-5-2017 14:43 發表

不能認同更多
得罪講句,沉迷睇連登果d人性格都有問題
此終! war game 叫 戰爭遊戲! 其他人笑都只係一句回答! 遊戲! 玩!

小朋友玩兵捉賊咁! 遊戲!

大人玩兵捉賊一樣! 遊戲!

至於點解wargame要著成套裝備,同打波點解要著球星波衫一樣。係囉,點解打波唔可以著笠記配白飯魚?
引用:
原帖由 rho837 於 31-5-2017 17:04 發表

此終! war game 叫 戰爭遊戲! 其他人笑都只係一句回答! 遊戲! 玩!

小朋友玩兵捉賊咁! 遊戲!

大人玩兵捉賊一樣! 遊戲!

引用:
原帖由 louisli 於 31-5-2017 16:32 發表
請留意唔好亂扣帽子

我係見一堆中共打嚟香港乜乜七七咁周圍飛,講到好似大陸解放軍會突然衝落香港打仗咁,諗落都唔似係一般人會講既嘢,果時打字除咗好似以前既自己咁之外冇諗到其他嘢...

我無意話WG友全部都係黃絲,只係話連登果堆特別偏激既人兄,ching勿緊張

引用:
原帖由 sam524 於 31-5-2017 14:31 發表
不過係歐美 玩airsoft唔係比人笑 係比人少
比人話係一堆"Wanna be" 想玩槍射人 扮去打仗 但又無膽去當兵
睇下youtube d打game片就會發現有一堆咁既comment
comment果d係 haters多啦, 老老實實,真係要當過兵先係真男人咩
好多人有專業人士正職,讀緊大學(可能仲要名校果d),得閒同你當兵咩
仲要你當兵都未必收架,例如有medical condition/defect果d人
根本上網好多人講就兇狠,做就__
已經慣
反而有班serve左兩年就牙文牙武果班鬼,仲討厭
不過我唔否認有班人真係打game打上腦

打機打上腦→真人gta
打game打上腦→真人cs
睇AV上腦→真人XX
上腦就唔係正常人範圍冇乜好討論

引用:
原帖由 louisli 於 31-5-2017 17:29 發表
至於點解wargame要著成套裝備,同打波點解要著球星波衫一樣。係囉,點解打波唔可以著笠記配白飯魚?

呢個世界有一種運動係唔著衫至好玩!

引用:
原帖由 rho837 於 31-5-2017 20:57 發表

呢個世界有一種運動係唔著衫至好玩!
著少少更好
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

連登仔?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 31-5-2017 22:40 發表

著少少更好
呢句堅

你班LAN仔! 人細鬼大! 學人玩折禮物!

發新話題