發新話題

安仔偷食

引用:
原帖由 RCOOH 於 17-4-2019 11:31 發表

咁就大劑。呢條橋work的話只會不斷有下次下下次,到時香港就變成Big Apple Is Watching You,果粉全天候監控勁過國安既呢。

爛果成日講既私隱安全呢?
係部分論者眼中,所有野變成私人市埸就唔會有問題
如果國安法執行者係香港版平克頓,生果肯定前排支持

引用:
原帖由 RCOOH 於 17-4-2019 11:44 發表

寧教人打仔,莫教人分妻,睇住真或被炒車冇命享或者比人告到倒嘔呀。

得罪半桶水富貴教徒,隨時慘過得罪方丈呀。去過d明星教會做野啦,非常唔自在,氣氛好詭異,阿的哥,好聲呀。
非常唔自在?氣氛好詭異?願聞其詳.

引用:
原帖由 762HK417 於 18-4-2019 11:06 發表

非常唔自在?氣氛好詭異?願聞其詳.
__眼看人低,對於外人塊面黑過gun blue,各種公器私用,內部裝修同d人塊面一樣黑色,仲以為去左酒吧。

最嚇死人既係只要錢到,人渣敗類教會絕不過問。

引用:
原帖由 JBL 於 18-4-2019 07:50 發表
江湖傳聞,兩道下追殺令,今次的士佬揾埋都未夠買驚風散
聽聞許生仲有兩條片未出
閃卡咩 要追殺咁大獲
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

小弟好懷疑呢篇係槍手寫既
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 JBL 於 18-4-2019 22:27 發表

好似話佢有高人指點嘛.....
一旦去到公眾人士既層面,一切野都要PR,睇完成篇野其實都係長既改短,短既改長,大力改細力,細力改大力,即係lung up,唔多似教徒手筆。

引用:
原帖由 暈又暈 於 18-4-2019 22:20 發表
小弟好懷疑呢篇係槍手寫既
基本上比左大方向之後就係班文棍寫
寫完比佢睇,睇下有冇野要加減改校
然後次稿、三稿、終稿
就算係d當事人想要加的心聲字句,都係講比個文棍聽,然後睇下點w落篇文到
點解小弟知,係因為小弟都曾經做過

希望用「原諒」來撲火,但人人看見咸濕安這麼快便可甩身,只會看不過眼繼續插,撲火沒這麽易

尼條滾友,如果要撇,一早已經撇左。

搵人寫稿好正常喎,唔通又:我犯左天下男人都會犯o既錯;我話ok就ok;我係一個壞左o既人;很傻很天真咩

發新話題