33 123
發新話題

[others] 請問《鐵探》入面垶Sir(袁偉豪飾)用乜槍?

請問《鐵探》入面垶Sir(袁偉豪飾)用乜槍?

附件

20-4-2019 16:32

引用:
原帖由 SSPCHAN 於 2019/4/20 04:32 PM 發表
P229

如果是認真的應該是P250,但沒有出玩具槍,所以你懂的...

咁樣拎鎗架咩?手勢只係捧茶杯2.0。

Tvb。。。。

而且純粹想問,生果錶可唔可以戴住打籃球或者做揮動類型運動?

冇G-rating既錶戴住開鎗可能有機會震傻......

引用:
原帖由 RCOOH 於 20-4-2019 18:16 發表

絕對無問題。

引用:
原帖由 RCOOH 於 20-4-2019 18:16 發表

Travis Haley都係戴Apple Watch玩鎗
反而佢拎去打CQB俾人打爛咗

引用:
原帖由 jacobchan3 於 20-4-2019 17:17 發表

P229
It's P228

真P228好過P250多多聲!

WE或KJ P226卦?價錢平好多.

我估係WE P228

據我印象記得”好似” 有DAO 嘅228 ,都唔明點解當年要換250 ,唔通當警察部 係鱷魚頭老襯底?
引用:
原帖由 sam524 於 20-4-2019 19:51 發表

It's P228

引用:
原帖由 Marcolam 於 21-4-2019 13:01 發表
據我印象記得”好似” 有DAO 228 ,都唔明點解當年要換250 ,唔通當警察部 係鱷魚頭老襯底?   
22乜系列太貴啦,一支22乜頂兩支GLOCK,根據政府必須買原廠零件既白痴條款就仲死,一隻匣都50美金,貴人一倍有突。況且手鎗大家心知肚明嚇人多過開,一般警員又訓練不足,重鎚真係冇意思。

引用:
原帖由 RCOOH 於 20-4-2019 18:06 發表
咁樣拎鎗架咩?手勢只係捧茶杯2.0。
食指應該放左響trigger上方, 無金手指.
(不過已經舉晒槍向住target準備射, 反而應該金手指 ? )

33 123
發新話題