發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

引用:
原帖由 tf141 於 11-8-2020 12:48 發表

下....師兄你真係純過蒸餾水

https://zh.wikipedia.org/wiki/JULIA_(AV%E5%A5%B3%E5%84%AA)
原來如此! 謝謝C兄給予有關知識.
我見佢個口大大;角字口面又長頭髮.覺得女主角都幾似咁.

引用:
原帖由 reniless 於 8-3-2021 23:25 發表
雖然無細數過,但我確信自己係千技碟之男,掌握千技的男人在異世界開始召喚獸生活掌握千碟的男人,唔計影碟,單計CD應該超過一千張
以一個發燒友尼講,都差不多了.

有機會做上等人,一定會買入呢對喇叭尼聽有炮聲ge 1812.

引用:
原帖由 olw0978 於 23-3-2021 04:40 發表

天呀,起初我以為呢堆係亂碼尼。。。
Me too;見到C兄回帖,才夠膽睇樓主俾果條'U '片.
睇完條片,先知道中國有咁多古0精怪ge字.

似乎電能車係未來ge走勢,E加連'小米 '都踩埋入尼.
https://ec.ltn.com.tw/article/breakingnews/3479669

引用:
原帖由 reniless 於 29-5-2021 08:26 發表
去重慶,睇安排的酒店,車厰幾捨得花錢搞今次的活動。
---
兩江交匯處,景觀一流。
請教樓主C兄,E+大陸省過省,是否不須要做14日防疫隔離呢? 謝謝!

引用:
原帖由 reniless 於 2-6-2021 13:49 發表

不用。
謝謝樓主C兄給予有關資訊.

引用:
原帖由 051039 於 9-6-2021 10:57 發表

廣州南沙封城做核酸,搞到淘寶買野用唔到用開個間集運
唔怪得我老婆訂果D貨遲遲未到.
謝謝周C FU的資訊

引用:
原帖由 051039 於 9-6-2021 17:10 發表

暫時用住係東莞做倉既集運先啦
幾時都話東莞好
呢個市,對中國經濟,都幫助唔少!

引用:
原帖由 reniless 於 7-7-2021 14:32 發表
依家的東莞已經唔係以前的東莞,話說我去東莞的次數係一隻手數得出來,華強北就好點兩隻手數得出。
佢唔係有中文字在外面,仲以為係歐洲某些國家的圖片tim.

引用:
原帖由 reniless 於 5-10-2021 08:46 發表
今年絕對的大片長津湖。
---
而我這個憨厚FPS玩家罕有地下達派系指令,叫派系成員組團去睇戲。
最近大陸有套電影,內容是講'抗美援朝 '的.但我不知其戲名.
請教C兄, 是否即係C兄介紹呢套大片嗎? 謝謝!

引用:
原帖由 olw0978 於 5-10-2021 13:49 發表
正是長津湖
謝謝C兄給予小弟有關答案. 好似呢套電影,片長差不多3小時.

引用:
原帖由 loveless 於 6-10-2021 11:15 發表
今年絕對大片係沙丘呀老細
雖然票房點睇都會同2049差不多o甘仆直
雖然華納腳軟到要避開長津湖, 零零柒同venon至排期上畫
C兄;真係好介紹.

引用:
原帖由 loveless 於 29-10-2021 22:37 發表

昆左幾位同事去睇, 總結係用百幾大洋去瞓覺好貴,
即刻榮升左做不受歡迎人仕
開頭睇呢齣電影的感覺,另我想起多年前的一齣日本電影'亂 '.
都係同一樣,'場面偉大,人山人海 '.劇情就...

引用:
原帖由 loveless 於 29-10-2021 22:37 發表

昆左幾位同事去睇, 總結係用百幾大洋去瞓覺好貴,
即刻榮升左做不受歡迎人仕
咁...我未多左百幾大洋,可以食番餐好D ge.

發新話題