發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

引用:
原帖由 051039 於 9-6-2021 17:10 發表

暫時用住係東莞做倉既集運先啦
幾時都話東莞好
呢個市,對中國經濟,都幫助唔少!

引用:
原帖由 olw0978 於 3-6-2021 12:33 發表

應該咁講,正常人從普通地區跨省,只要有綠碼不用。

如果是剛剛從入境 14 天集中隔離期放監,咁一般要 +7 天健康監察(不限出入),但要視乎目的地當地社區的防疫政策而定。(現在入境 14+7 是必需的,跨不跨省都要 ...
今晨收到以下消息

附件

Screenshot_20210612-095630470 (1).jpg (75.26 KB)

12-6-2021 09:58

Screenshot_20210612-095630470 (1).jpg

依家的東莞已經唔係以前的東莞,話說我去東莞的次數係一隻手數得出來,華強北就好點兩隻手數得出。

附件

7-7-2021 14:32

引用:
原帖由 reniless 於 7-7-2021 14:32 發表
依家的東莞已經唔係以前的東莞,話說我去東莞的次數係一隻手數得出來,華強北就好點兩隻手數得出。
富有東莞當地特色

引用:
原帖由 reniless 於 7-7-2021 14:32 發表
佢唔係有中文字在外面,仲以為係歐洲某些國家的圖片tim.

引用:
仲以為歐洲 +1

閒聊廢話,政府派錢碰上新交的朋友的朋友送人情,悶左成個月手痕終於有野玩,菊月破百。

大廠首玩!靚芒「曲」線攻港
所謂曲面顯示屏,即用戶坐在正前方任何位置觀看,畫面與眼球的距離均相同,有助加強臨場感及減低雙眼疲勞。正因為有以上優點,近期不少大廠都投放資源開發,繼Samsung及LG後,最近連HUAWEI也推出首款曲面顯示屏MateView GT,其屏幕的曲率達到1500R,較常見的1800R更曲,更接近人眼約1000R的可見視角。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0906_00862_001.html
--
啱啱掉晒xbox, ps 先嚟講呢啲

附件

8-9-2021 09:00

暗藏天璣 中階價錢玩3鏡快充?

每年8、9月都是手機推陳出新的旺季,近期就有多部影相手機出籠,久久未在港推出新機的OnePlus,也在這個時候帶來Nord 2 5G。此機之前早已在歐洲及印度市場推出,賣點是內置AI 3鏡頭相機及光學防手震技術,當中3鏡頭包括5,000萬像素主鏡頭、800萬像素超廣角鏡頭及較少在中階機出現的200萬像素黑白鏡頭,同時主鏡頭更內置旗艦級IMX766感光器,夜拍具一定質素。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0905_00862_001.html
---
小米中階手機用嚟打手遊唔錯,買了部2k下嚟機表現唔錯。無法華為下載唔到我正在玩的遊戲,不然用mate 40 pro 嚟玩更正。華為今年可能連 mate 50 都出唔到

附件

8-9-2021 09:11

自從買左部 Vivo X60 Pro (大陸版,有 5x optical zoom 款)比 LP, 她影相大讚特讚,所以我更期待快將推出的 Vivo X70 系列

Vivo X70 系列昨天官方正式發布,預計一如往常,國際版(大陸以外版)會被 downgrade, 將被去掉 V1 影像 processor 及廢了 5x optical zoom, 所以大陸版頂配 Pro+ 帶 5x zoom 才是首選

華為mate 50 pro 要明年先出到,到時會買國內版,港版無小藝會好寂寞。

今年絕對的大片長津湖。
---
而我這個憨厚FPS玩家罕有地下達派系指令,叫派系成員組團去睇戲。

附件

5-10-2021 08:46

5-10-2021 08:46

引用:
原帖由 reniless 於 5-10-2021 08:46 發表
今年絕對的大片長津湖。
---
而我這個憨厚FPS玩家罕有地下達派系指令,叫派系成員組團去睇戲。
最近大陸有套電影,內容是講'抗美援朝 '的.但我不知其戲名.
請教C兄, 是否即係C兄介紹呢套大片嗎? 謝謝!

回覆 239# 的帖子

正是長津湖

發新話題