發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

引用:
原帖由 kornhill401 於 23-11-2019 12:22 發表
現在的科技,真係日新月異. 不知效果如何?
好難用傳統2D畫面/畫質去比較, 8K 360 VR 所需要既流量、配置、制作流程,都未係普及到一般消費者可以隨手應付.
5G 將會係一個關鍵..
8K 360 VR 四仔片, 會係人類文明持續發展既另一塊基石..

今年絕對大片係沙丘呀老細
雖然票房點睇都會同2049差不多o甘仆直
雖然華納腳軟到要避開長津湖, 零零柒同venon至排期上畫

回覆 248# 的帖子

親!  先旨聲明啊! 老虎同小朋友睇到瞓o左冇得o益回水o屋!

引用:
原帖由 reniless 於 19-10-2021 15:11 發表
一張是小賽,一張是小藝。
老虎和小孩不在身邊,跟唔上時代,香港無法搵食,返大陸行回舊路,還有一線生機。
我非常之有骨氣甘留響香港繼續蝕錢, 不知仆得幾有型, 都話睇人仆街最開心

引用:
原帖由 kornhill401 於 23-10-2021 12:25 發表

C兄;真係好介紹.
昆左幾位同事去睇, 總結係用百幾大洋去瞓覺好貴,
即刻榮升左做不受歡迎人仕

引用:
原帖由 reniless 於 29-10-2021 23:20 發表
鄉下地方冇人識欣賞

入場果一刻我係有衝動想畀錢收購前面兩張飛變包場。
買多一張已包啦

人人得而雕之

RAN係電影感舞台劇, 光影同色彩運用功力依然在張藝謀之上.
Dune係電影感小說, 1965世面既小說同Asimov 80年前既機械人守則一樣, 全面影響過去50年既科幻世界.
無數電影人想將Dune搬上銀幕, 1984年果套旁白多到我都瞓著左
以成個系列計的話, 原著跨越了4000年的時空.
用比喻的話, 紅樓夢係文字上既經典/高峰, 拍片就非常容易突顯眼高手低

引用:
原帖由 reniless 於 11-11-2021 18:04 發表
長津湖,香港今日上映。
國内越受落, 就預左國外會越比人圍住鞭打.
嘩眾最易, 兩邊都係.
唔通有人肯陪我研究研究DoD係點改荷李活劇本乎, 又或者Argo有幾"真實"...

每個人都有唔同喜好, 搞到睇套戲都要分門分派,真係有D冇癮.
我果時去睇007生死有乜又物, 只係為左Ana de Armas 古巴開拖果幕.
Paloma拒絕邦生媾佢時果句對白,係價值觀自然進化既反映, 而唔係007要刻意變左位非洲血統女仕.
等如下次揾個潮州人去非洲做泰山唔係唔得, 但點解呢?
Spectre尾段溫馨大家庭甘款,又係毛管都戙埋.
Quantum of Solace 至係最接近Ian Fleming 筆下厭世既酒鬼, 當然最唔收得亦係佢.

去返Ana de Armas 個Paloma角色, 佢爆冷佢搶鏡, 唔單止係因為賣大包送大髀, 或因為有Michael Lo Sordo條裙同箫邦贊助果堆首飾, 而係因為響成班又愁又苦又自尋煩惱之餘仲要政治正確既人當中, 佢返工返得最開心!

今朝香港14度, 返工見街上D人著到好似個個響西伯利亞返工o甘.

我大概3個月前跳入都唔知講咩好階段
講笑最好, 最易.

娘親返左黎, 響JW Mariott隔離緊, 諗唔到點對住養尊處優芯老佛爺解釋點解個IQ167EQ766仔仲要打緊爛仔交.
講笑最好, 最易.

美國繼續供應晶片,直到唔再需要美國供應晶片

引用:
原帖由 reniless 於 3-1-2022 12:12 發表
依間唔係書店亦唔係唱片舖,其實係…
上海太遠
回復到可一日來回的話即去深圳睇果間乜乜鍾書閣的設計

周迅五十大夀都黎緊, 仲係甘真係冇天理

引用:
原帖由 051039 於 18-1-2022 14:54 發表

仲有蘇慧倫
有時男人係冇甘易睇得出年紀, 辛苦佢扮左甘㣊年女人...

發新話題