發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

黑膠就完全是 Analogue 了,數碼機再高都是鋸齒,又豈能相提並論呢。。。

今天玩黑膠。。。很容易會破產的。。。

回覆 121# 的帖子

香港無放煙花,建築物也不像是香港,師兄在外國?

Btw, 合皮扭耳牙

回覆 143# 的帖子

Non-5G.....

回覆 146# 的帖子

師兄的新玩具係 SF?

如果係就不妨換蘇佬唇黎推啦,貌似老麥有點太 out 了。。。

最近深圳哈記(J牌母公司)大地震,郁左百幾倆友,以為會有筍貨執,結果毫無驚喜。。。

我部 XPLAY6 電池開始有老化蹟像,於是上網做下 survey,發現今天大多數手機廠(LG 除外)都只顧潮流開始取消 3.5mm phone jack,但另一方面又標榜內置有乜差 HiFi DAC,真係小喇叭,晤導用家兼混淆視聽,真係火都黎,要我用無線耳機又要買佢隻所謂 HiFi DAC 有春用咩。。。

回覆 188# 的帖子

圖中有公司的產品耶。。。

時代不同了,今天是以儲存空間的單位來衡量的,比如說 xx TB 的收藏。。。

引用:
原帖由 reniless 於 14-3-2021 23:22 發表
時代不同,虛擬世界音樂異軍突起。
我叫
龘䶛䨻䎱㸞蚮䡶䴞䴝䯬䬛䰕㹚
再說一次
龘䶛䨻䎱㸞蚮䡶 ...
天呀,起初我以為呢堆係亂碼黎。。。

哈記同 J 記都係同一個谷啦,今天全屬三叔所有。。。

引用:
原帖由 reniless 於 2-6-2021 13:49 發表

不用。
應該咁講,正常人從普通地區跨省,只要有綠碼不用。

如果是剛剛從入境 14 天集中隔離期放監,咁一般要 +7 天健康監察(不限出入),但要視乎目的地當地社區的防疫政策而定。(現在入境 14+7 是必需的,跨不跨省都要), 健康監察期間個碼會變黃,雖然不限制(當然也不鼓勵)出入,但非完全自由,搭唔到高鐵或飛機,也有場所黃碼不能入等等。。。

但如果跨省前曾經到過高危區(如今天廣州荔灣區),一係唔比你黎,一係要你隔離,同樣視乎目的地當地防疫政策而定。

引用:
原帖由 reniless 於 3-6-2021 13:20 發表
如果地區有疫情就唔見意跨區活動,尤其是有子女正在讀書的家長,內地疫情監控做得很嚴謹。
昨天才看電視新聞說廣東省要求全民驗核酸,原來深圳已要求 6 號至 8 號(最後今天)要全民驗核酸,唔驗隨時個碼變黃變橙,到時邊度都唔使去

趁佢未收檔趕緊去驗也~~

引用:
原帖由 olw0978 於 3-6-2021 12:33 發表

應該咁講,正常人從普通地區跨省,只要有綠碼不用。

如果是剛剛從入境 14 天集中隔離期放監,咁一般要 +7 天健康監察(不限出入),但要視乎目的地當地社區的防疫政策而定。(現在入境 14+7 是必需的,跨不跨省都要 ...
今晨收到以下消息

附件

Screenshot_20210612-095630470 (1).jpg (75.26 KB)

12-6-2021 09:58

Screenshot_20210612-095630470 (1).jpg

自從買左部 Vivo X60 Pro (大陸版,有 5x optical zoom 款)比 LP, 她影相大讚特讚,所以我更期待快將推出的 Vivo X70 系列

Vivo X70 系列昨天官方正式發布,預計一如往常,國際版(大陸以外版)會被 downgrade, 將被去掉 V1 影像 processor 及廢了 5x optical zoom, 所以大陸版頂配 Pro+ 帶 5x zoom 才是首選

發新話題