發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

引用:
原帖由 reniless 於 16-1-2022 23:35 發表
Sony進軍電動車巿場?
Sony 宣布將在今年首季成立「Sony Mobility Inc」公司,以實際行動確定進軍電動車市場,大家毋須再估估下。
Sony更於在美國舉行的 CES 消費性電子展上,帶來名為Vision-S 02的全新電動概念SU ...
罪大電話軟件太落後,個mon係2年內會開始壞壞地

引用:
原帖由 reniless 於 17-1-2022 13:24 發表
對索尼手機冇乜信心
用過4部,4部都係用左2年幾壞mon焗住換

引用:
原帖由 loveless 於 18-1-2022 11:46 發表
周迅五十大夀都黎緊, 仲係甘真係冇天理
仲有蘇慧倫

引用:
原帖由 reniless 於 22-1-2022 22:55 發表
我買完小米11後轉頭又買了兩部小米平板,無他,阿囝部華為m5pro上網課半日就無電,阿囡部m6pro無谷歌對小朋友非常不友好,學校太多app要裝無谷歌太麻煩。隔離屋it少年結婚後搬左去老婆家住(宅男就是宅男 ),搞到 ...
Remote it support囉

引用:
原帖由 reniless 於 1-4-2022 09:57 發表
萬紫千紅 花攝魅力

春夏向來是賞花好時節,可惜香港人要坐「疫監」,邊度都無得去!幸好想影靚花,香港一樣有好多賞花熱點,適逢最近唔少新相機推出,例如Kodak Step Touch就畀大家影完即刻印出靚相。
https:// ...
D角度......好有夏天feel

引用:
原帖由 loveless 於 23-5-2022 20:10 發表
你就好啦, 我下星期連茶餐廳都入唔到嗚
怕咩喎 大把人一針都未打啦

皮鞋款走佬鞋加埋防水面,窮人番寫字樓暴走用必備

引用:
原帖由 reniless 於 1-7-2022 00:14 發表
我是用實際行動響應一帶一路倡議。。。
---
沙特在推廣旅遊業
圖3算唔算浪費食水資源

引用:
原帖由 reniless 於 19-7-2022 23:48 發表
從尼羅河下游回到上游地區充電,你會發覺印度比埃及好,恆河比尼羅河美麗。
照騙

引用:
原帖由 reniless 於 23-7-2022 23:00 發表
晴朗的一天。
呢個幾禮拜香港都好晴朗,仲好熱,日日34/5度,不過濕度六十幾散熱快

引用:
原帖由 loveless 於 24-7-2022 14:51 發表
無麵包食何不吃蛋糕

當然瑪麗安東妮從來冇甘講過, 就算哥普拉戲內明明已替佢平反, 後人都係懶理.
下面係誤導版. 不過有湖水藍Converse All Star出現o個半秒片段, 要加分.  
https://www.youtube.com/watch? ...
衫褲都唔著仲要潑扇證明天氣真係好狼熱

引用:
原帖由 reniless 於 9-8-2022 14:39 發表
昨日風雨中的敵視你樂園,朱斯卑·薩諾提板鞋新鞋落地踩水,所以防水性還好,牛仔褲依然係D的二次方(2022 SS TBK),上身係紀梵希富有宗教色彩的刺繡T,不出鏡了。
---
GZ過了氣的牌子,事實整體也是普普通通。
...
夏天,為大地帶o黎

引用:
原帖由 loveless 於 20-10-2022 12:15 發表
我買咗條工人褲! 一世冇著過呢樣東西, 入老人院前試o下先.
一直覺得工人褲好高危, 唔洗2秒可以去得生BB, 無足夠時間行使冷靜期取消權.
話說睇o左nigel cabourn幾年, 已說服自已冇人會得間去指指點點長者衣著 ...
咁呢條裙呢

引用:
原帖由 reniless 於 5-11-2022 16:58 發表
華為新作 最抵玩0既摺芒機?
華為9月尾才發布Mate 50系列,剛剛又再發布新機Pocket S。Pocket S可算是P50 Pocket的平民版,想知新機規格以及定價就要睇片喇!
小米7月發布了旗艦機12S Ultra,最大賣點當然是Leica ...
手機打雀指日可待
不過唔該整個手柄先,手機咁大個mon條邊咁窄人體工學好差

引用:
原帖由 loveless 於 10-11-2022 16:52 發表
最好的鏡頭廠好似唔知叫 Adobe 定 Snapspeed
A牌三大旗艦產品:PS,LR,AE

發新話題