發新話題

JBL MS402 床頭播歌的骰好聲

華為壯為國烈瓜得之後,會議室攤得响

華為壯為國烈瓜得之後,會議室攤得出黎全部就係生果同星星星, 同志仍需努力

佢擺隻Devialet 出黎再大多你兩位小姑娘, 咪要買定埋6卡鑲鑽金牙比阿囡

好耐未見過甘長既短褲仔, 一定係道德重整會會員
攝影哥哥似乎響樓下買左好多花花, 開單claim柯達

你就好啦, 我下星期連茶餐廳都入唔到嗚

引用:
原帖由 RCOOH 於 23-5-2022 20:24 發表

兩針後半年內,或者中過蕉都有豁免架bo
兩個都唔中  Book檯去Fini's食個18吋pizza先

一貫作風我cheap過你好多
教堂最新果D全部大大個logo芝麻街教英文甘, mirfield v1 係最後克制少少既設計...

附件

8-6-2022 12:26

隔離D成年人又嘈到拆天了, 我鼠過黎不努力消費一陣先.
見到呢舊膠笑左出黎

附件

8-6-2022 12:52

Fury 本來係呢幾年我唯一會著既休閒鞋款, 到疫情年代我開始連返工都係佢, 搞到成櫃都係, 連要正經都係漆皮Fury. 個人鍾意有踭的鞋, 雖然佢塊碳纖扒梯會跣死.
不過月前有次大雨, 行行下對kevlar fury成件後踭居然甩Q左, 撞鬼對上一次甩鞋底, 已經係上世紀Prada 硬膠底.
一對出事, 就全部都有問號了. DIY救亡梗係得, 但真係冇打算買部真空壓機去玩. 於是又開始睇返車線既休閒款,  最懶人包依然係 CP, 一把年紀唔通仲麥昆巴撚世家. 不過CP依家造功比我想像中差, Margom鞋底亦即係每月要燒成支reshoevn8r去抹Q佢. 呢D鼓勵消費版 Stan Smith 最乞人憎係鞋碼, 頂佢間間都係自由發揮既, 唔去門店買第一次瘋狂試碼, 網購真係冇運行.
今年我都開始闊袍大袖, 著條褲都闊過人o地婚紗指日可待..

附件

8-6-2022 14:13

拜拜啦 Fury

引用:
原帖由 reniless 於 8-6-2022 13:29 發表
網購都幾有娛樂性,有時心急早下單,有時膽粗粗挑戰最低價。
有對Derbys鞋款挺喜歡但折扣低了點不是心中價位。
我就遲早會食呢對, 都係Derby o者
莫要笑我依家至白色, 今年買左N條白錶帶

附件

8-6-2022 14:45

8-6-2022 14:45

淘寶賣家話係A貨高仿o架

引用:
原帖由 reniless 於 8-6-2022 14:34 發表

近日擦鞋減壓,好多鞋唔開盒都唔記得有買過,還有在家弟結婚時所穿的靴沒找到,只穿過一次就唔記得放哪了。
反而有D鞋我肯定買過但唔知塞左去邊, 好似呢對甘

附件

8-6-2022 16:01

愛要包容  感動到佢會溶Q左去回報你

唔制, 甘鬼肉. 寧願賣血去買返Jimmy果對透明底Diamond. 呀媽話聯乘野係要黎呃小朋友o架!
咦屎火今日係聯乘錶

附件

9-6-2022 12:51

引用:
原帖由 reniless 於 9-6-2022 18:21 發表
紀念電影上映 瑞士潮牌出《ONE PIECE》 聯乘限定手錶

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0608_00862_001.html

依隻白色聯乘錶錶帶唔錯,廣告出得合時。
FC有款錶條白錶帶係超大立體FCUK.
錶唔聯乘平好多. 乜都睇唔到白版又未冧到Omega聯乘,抵佢果時冇客.

附件

10-6-2022 11:42

發新話題