發新話題

[others] 關於買及使用夜視鏡技巧既一d 討論

引用:
原帖由 48191 於 2-5-2019 23:05 發表
當你打過兩三次MilSim,而又想「泥足深陷」地打「兩日三夜」之類嘅Game,你可能會想買...
即是要有班放毒朋友

我身邊大把「道友」,夜視、熱能乜乜乜。感覺上同以前打AEG嘅「軍備競賽」冇乜分別。其實已經係變相鬥財力。
引用:
原帖由 gainax 於 2-5-2019 23:19 發表

即是要有班放毒朋友
究竟世界上還有神嗎?

回覆 14# 的帖子

夜媽媽穿山過林揾目標尤如日頭就係nv最大魅力所在

Show身家
引用:
原帖由 Arisaka 於 2-5-2019 23:56 發表

玩開都係收費場 街場聽過未試過
W27+1 都玩過,以前最多係戰谷
最危險係打完夜game,冇車出返去
自己挨眼訓揸車出返市區
去玩夜game,裝備交流係佔左3分2
究竟世界上還有神嗎?

第一部份更新左少少, 第二部份關於夜視鏡對用家既要求, 及因此有乜野戰術上既考慮大致完成.
"At the common law no man can be prohibited from working at any lawful trade, for the law abhors idleness."

Sir Edward Coke

謝謝,師兄的詳細講解,獲益良好。
想請教如果在使用夜視鏡時,應該是背對月亮還是面對月亮會比較好呢?

想請教下師兄,我知道如果係美國買夜視鏡係出唔到口,但夜視鏡mount(上頭盔個類)又出唔出到鏡?Thanks
PS:唔係指郵寄,係親身去個邊再帶返嚟

引用:
原帖由 storm2729 於 9-5-2019 17:26 發表
想請教下師兄,我知道如果係美國買夜視鏡係出唔到口,但夜視鏡mount(上頭盔個類)又出唔出到鏡?Thanks
一樣係itar掛

引用:
原帖由 storm2729 於 9-5-2019 17:26 發表
人去帶仲死 拉埋個人
之前有單判左一百年

引用:
原帖由 hendry9881 於 9-5-2019 17:42 發表

一樣係itar掛
唔好話NVG及相關配件,美國ITAR既小器程度係連說明書都冇情講。

點試先知支nvg 有無autogate?🤔

回覆 23# 的帖子

你想死嗎。。。。美國佬呢啲野好敏感
一個人傻下傻下買死X硬
香港有貨出既人總都有佢既“渠道”。
有人識軍佬 有人識airline
呢啲錢, 比人搵啦

回覆 28# 的帖子

唔係唔想比人賺,之不過想要個D 無人放

引用:
原帖由 storm2729 於 10-5-2019 10:36 發表
唔係唔想比人賺,之不過想要個D 無人放
好奇一問你想要咩
香港都算好齊野 有d無諗過有人入既野都見過有人放

發新話題