發新話題

[認真] 唔L係啩⋯⋯

J兄,何必發脾氣呢?
討論一下,何以又發晦氣呢?難睇呀!
何況你又未話俾我聽你Share嗰篇文章嘅作者係咪真係咁有說服力。反正我也Share了同一位作者的文章,我卻覺得他寫的似乎和後來的結果有所不同而已。
引用:
原帖由 JBL 於 2-5-2019 21:02 發表

隊冧佢囉,你得咩?尾國得咩?咁條氣唔順又有咩用呢.....?
究竟世界上還有神嗎?

J兄,不如你再參考吓呢段文章先好唔好?
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/chinese-news-46595813
引用:
原帖由 JBL 於 2-5-2019 21:00 發表

你D資料錯漏百出,不如返去做下功貨先喇好無...?
https://www.youtube.com/watch?v=WNpf_-9joUQ&feature=related
袁木清清楚楚講出死亡人數300多人及23學生!
究竟世界上還有神嗎?

這就更得意,「從另一終看」嘅意思可以是「中國政府的想法」,難道你看不懂?
引用:
原帖由 JBL 於 2-5-2019 21:21 發表

一個4G國家遏抑一個5G國家...?一個沒有量子技術的國家遏抑一個有量子衛星的國家...?好搞笑,祝尾國好運.....
究竟世界上還有神嗎?

咦,原來貼一啲無乜意義,又同槍冇乜關係,做做小丑搏人一粲刷刷存在感就係你嘅存在價值?
引用:
原帖由 JBL 於 2-5-2019 21:27 發表

邊個發晦氣姐?我笑緊你堝,你可以點對付萬惡既中國呢?咪得閒貼D三流文章唱衰下佢咁囉?你技止於此囉....?
係呀!你咁就一世既喇.....
究竟世界上還有神嗎?

我好歹都搞吓手工槍,你就咪咁囉,師兄:

引用:
原帖由 JBL 於 2-5-2019 21:32 發表

咦...你好似講緊你自已喎...
究竟世界上還有神嗎?

3 個讚好! TOP

「邊個發晦氣姐?我笑緊你堝,你可以點對付萬惡既中國呢?咪得閒貼D三流文章唱衰下佢咁囉?你技止於此囉....?
係呀!你咁就一世既喇.....」
咁請問呢句係乜嘢意思?原來呢句唔肉酸?
我之前寫的算有根有據,而你的疑問我亦盡量求證。反而J兄你一而再再而三相逼原來唔肉酸?
你究竟想點?
引用:
原帖由 JBL 於 2-5-2019 22:06 發表

數兄,你好似搞緊文化大革命班紅衛兵咁,無限上網上線咁批鬥人,乜你唔覺得咁做人格會好肉酸既咩,我貼乜野類型貼又無犯版規你都要批鬥一番,仲唔係莫須有罪名?乜你唔怕版友睇你唔起既咩...?
究竟世界上還有神嗎?

其實John Mauldin的文章,一直以來伏味十足。我有一段時間會睇,但幾次之後已經「算把喇」。
原因在於,佢寫啲嘢舉嘅例子係好極端,寫得太死。
引用:
原帖由 JBL 於 2-5-2019 22:11 發表

意思係你一世都吹唔漲大6,只能比佢激死....
究竟世界上還有神嗎?

發新話題