23 12
發新話題

Donald Trump 1911

Donald Trump 1911

https://www.youtube.com/watch?v=oPT7yu4WMU0

我覺得支1911望落好土豪味道! 唔靚!

大有「我們」牌雕花姿拾柒遺風⋯⋯
究竟世界上還有神嗎?

In pricks we trust  

兩吋 comp 頭裝上標準長 1911,夠柒呀

我想見到習總版54式多D
馬記教狂熱信徒

高級藝術品. 請問是否為'當奴'叔叔訂製?

靚到痴線...

揸住佢好想大叫 I LOVE USA
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

俗不可耐

引用:
原帖由 tinyau1134 於 7-5-2019 14:41 發表
靚到痴線...

揸住佢好想大叫 I LOVE USA
Make America great again

引用:
原帖由 kornhill401 於 7-5-2019 11:30 發表
高級藝術品. 請問是否為'當奴'叔叔訂製?
Jesse James 係 Trump 粉絲,
Trump 唔知佢整左呢支槍.

好多人以為Trump 係 pro gun,
事實上Trump 只係想馬住NRA 捐款同票倉,
呢期NRA 唔掂, Trump只可以高調去撑

引用:
原帖由 tf141 於 7-5-2019 15:34 發表
俗不可耐
偏見  刻Tony Stark 觀感就唔同晒架啦

引用:
原帖由 loveless 於 7-5-2019 18:51 發表

偏見  刻Tony Stark 觀感就唔同晒架啦
我最鍾意果個係美國隊長

小弟唔係幾鐘意個雕花,但係又幾鐘意果個2吋comp頭
如果槍身乾淨不雕花,轉黑色鋼琴面焗漆的話
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 tf141 於 7-5-2019 15:34 發表
俗不可耐
唔俗不可耐就唔係侵侵了

引用:
原帖由 loveless 於 7-5-2019 18:50 發表

Jesse James 係 Trump 粉絲,
Trump 唔知佢整左呢支槍.

好多人以為Trump 係 pro gun,
事實上Trump 只係想馬住NRA 捐款同票倉,
呢期NRA 唔掂, Trump只可以高調去撑
原來如此. 謝謝C Hing解說我的疑惑.

23 12
發新話題