20 12
發新話題

[Marui] P226 MK25鎗套

P226 MK25鎗套

想請問一下各位玩P226 MK25(唔裝鎗燈)既師兄係用咩鎗套?
另外想問下我枝鎗有個咁既logo係滑架上面,真鎗都會有d咁既野嗎?
謝謝

師兄果枝應該we黎
我睇真槍review都冇meal team6 logo
果時我都有訂過一枝we mk25刻字版
突登叫佢唔好刻呢個logo落去

Safari land 579果d得唔得?
如果裝x300既話 要用6004-7700 即係比p226 no rail + rail + x300用
因為we條slide做高左

Prime kit既mk25就岩

Safariland 有隻for 無燈226,不過唔記得左乜no.加上而家唔係香港
我226 e2拎上永高配就ok了

或者一係579 wide應該入到Rail 226?

引用:
原帖由 jn_jona 於 16-5-2019 23:48 發表
師兄果枝應該we黎
我睇真槍review都冇meal team6 logo
果時我都有訂過一枝we mk25刻字版
突登叫佢唔好刻呢個logo落去

Safari land 579果d得唔得?
如果裝x300既話 要用6004-7700 即係比p226 no rail + rail + ...
Ching唔好嚇我
賣家話係Marui改Guarder kit....

579 Wide係可以入到P226R,不過入唔到MK25
至於鎗燈....小弟太窮玩唔起/_\

引用:
原帖由 tf141 於 17-5-2019 00:05 發表

Ching唔好嚇我
賣家話係Marui改Guarder kit....
T2?
我都見到 我都覺得奇怪guarder冇好似出過mk25下身
上身d字亦好似大左

https://m.xxxxx.com.tw/goods/show.php?g=21401198962452
(改返_天拍賣個url)

引用:
原帖由 tf141 於 17-5-2019 00:07 發表
579 Wide係可以入到P226R,不過入唔到MK25
至於鎗燈....小弟太窮玩唔起/_\
Copy槍燈都掂啦 x300 200-300貨仔

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-5-2019 00:32 發表

T2?
我都見到 我都覺得奇怪guarder冇好似出過mk25下身
上身d字亦好似大左

https://m.xxxxx.com.tw/goods/show.php?g=21401198962452
(改返_天拍賣個url)
所以我中伏了?
我搵嚟搵去都搵唔到Guarder MK25 kit
枝鎗食唔到Marui P226匣,只係食到Marui P226E2匣

引用:
原帖由 tf141 於 17-5-2019 00:37 發表

所以我中伏了?
我搵嚟搵去都搵唔到Guarder MK25 kit
枝鎗食唔到Marui P226匣,只係食到Marui P226E2匣
Mk25得prime出過

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-5-2019 00:43 發表

Mk25得prime出過
肯定係WE了,而家嘗試同賣家聯絡

引用:
原帖由 tf141 於 17-5-2019 00:53 發表

肯定係WE了,而家嘗試同賣家聯絡
你幾錢買?
我講既未必岩 師兄可以搵多d資料先再對質

我自己都有套prime mk25係到封塵

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-5-2019 01:18 發表

你幾錢買?
我講既未必岩 師兄可以搵多d資料先再對質

我自己都有套prime mk25係到封塵
我肯定係WE呀
賣家亦已即時Payme退錢
不過係煩緊點樣俾番枝鎗佢,我最近冇時間出去,佢又唔方便嚟屯門
要保管住一枝唔屬於自己又唔屬於朋友既鎗,始終都係快d還番俾人好d

引用:
原帖由 tf141 於 17-5-2019 01:23 發表

我肯定係WE呀
賣家亦已即時Payme退錢
不過係煩緊點樣俾番枝鎗佢,我最近冇時間出去,佢又唔方便嚟屯門
要保管住一枝唔屬於自己又唔屬於朋友既鎗,始終都係快d還番俾人好d
賣家都係有誠信既人 可能係一場誤會
肯退返都算係咁

有個BLACKHAWK Serpa Lv2, 最先WE P226 MK25 (有海軍Anchor marking果支)太肥入唔到,之後買Marui P226 Rail都係入唔到,夾硬黎可以入三分二,不過單手拎唔到出黎
結果個槍套變左蟹貨放屋企擺....
支Marui我一路都想換金身,不過唔行動就係怕換左都係唔岩數入唔到

用579似乎係超必

引用:
原帖由 ELV15 於 17-5-2019 01:40 發表
有個BLACKHAWK Serpa Lv2, 最先WE P226 MK25 (有海軍Anchor marking果支)太肥入唔到,之後買Marui P226 Rail都係入唔到,夾硬黎可以入三分二,不過單手拎唔到出黎
結果個槍套變左蟹貨放屋企擺....
支Marui我一路都 ...
吓馬記都入唔到?!

20 12
發新話題