發新話題

拿...您地等好耐既357呀!

引用:
原帖由 JBL 於 22-5-2019 18:10 發表

但亮黑又驚會刻完字Blue唔返喎...
你意思係d字邊位定係d字追唔返色?

引用:
原帖由 JBL 於 22-5-2019 19:07 發表

係d字追唔返色,因Blue返係啞黑色,夾唔返槍身令黑色
應該唔怕既 Python d字好幼

引用:
原帖由 JBL 於 22-5-2019 19:07 發表

係d字追唔返色,因Blue返係啞黑色,夾唔返槍身令黑色
應該OK的,我依把早前都係自己畫圖囉去做marking再blue,個人都接受倒

引用:
原帖由 紗夢 於 22-5-2019 19:52 發表

應該OK的,我依把早前都係自己畫圖囉去做marking再blue,個人都接受倒

Ok wor
呢枝咩物料 同埋用cnc/laser marking?

引用:
原帖由 jn_jona 於 22-5-2019 20:13 發表

Ok wor
呢枝咩物料 同埋用cnc/laser marking?
引用:
原帖由 JBL 於 22-5-2019 20:25 發表

師兄呢支好靚,有冇殼嫁?
兩位J兄,實物唔靚ga..只係國際充氣殼果枝高比重身,切左條管再土炮痴左HFC果條亞鉛4吋管,再做刻字炸~
不過laser marking果陣叫佢唔好咁大力,細力射左20次倒..費時大大力整到個marking咁sharp 依家鈍鈍地幾好

引用:
原帖由 紗夢 於 22-5-2019 20:47 發表

兩位J兄,實物唔靚ga..只係國際充氣殼果枝高比重身,切左條管再土炮痴左HFC果條亞鉛4吋管,再做刻字炸~
不過laser marking果陣叫佢唔好咁大力,細力射左20次倒..費時大大力整到個marking咁sharp 依家鈍鈍 ...
效果幾好 python d字要夠幼同直
出左果時 你買完刻字就得比我free ride

引用:
原帖由 jn_jona 於 23-5-2019 00:45 發表

效果幾好 python d字要夠幼同直
出左果時 你買完刻字就得比我free ride
遲下有空試下畫圖比你ar..我都係搞埋我枝全膠國際算,本來開左個頭但個毫子寄失左就一直停工 依枝我應該唔入了 因為d細節位 不過金屬個質感真係膠既點都比唔上

引用:
原帖由 紗夢 於 23-5-2019 00:58 發表

遲下有空試下畫圖比你ar..我都係搞埋我枝全膠國際算,本來開左個頭但個毫子寄失左就一直停工 依枝我應該唔入了 因為d細節位 不過金屬個質感真係膠既點都比唔上
好奇想知咩細節位衰左
我睇到既係槍管多左枝roll pin固定
但外型似都ok啦

引用:
原帖由 jn_jona 於 23-5-2019 01:45 發表

好奇想知咩細節位衰左
我睇到既係槍管多左枝roll pin固定
但外型似都ok啦
應該係無可奈何為左就個導氣系統簡易化掛 所以塊側片
不過有廠肯出經濟金屬輪又係經典夢幻槍型,實在已經係我地槍迷既福氣

引用:
原帖由 紗夢 於 23-5-2019 02:23 發表

應該係無可奈何為左就個導氣系統簡易化掛 所以塊側片
不過有廠肯出經濟金屬輪又係經典夢幻槍型,實在已經係我地槍迷既福氣
我見到個hammer後面有safety
不過作為一枝落得場既Python 佢都有90分

引用:
原帖由 Kwind 於 22-5-2019 15:52 發表

等亮黑先買
4 種... 正...不過銀色黑色都好,都係令立立既好睇
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 jn_jona 於 22-5-2019 16:49 發表

不過gas輪好似唔興hop up
馬記輪有固定HOP
715 有可調機米。
BTW 其實準度好睇隻殼,像膠頭出力比較穩定,
金屬殼靠ORING 咬好多時一粒大力一粒細力。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 23-5-2019 10:33 發表

馬記輪有固定HOP
715 有可調機米。
BTW 其實準度好睇隻殼,像膠頭出力比較穩定,
金屬殼靠ORING 咬好多時一粒大力一粒細力。
條管既固定方式會唔會有影響
聽講舊版ka co2 python冇做定管
幾米就唔知飛左去邊
起碼都打到十五米 打到下cqb

發新話題