發新話題

[VFC] VFX SR25ECC幾時出

Mark 8幾清

今年7-8月出~佢地話

想佢出MP5A3
MPX

引用:
原帖由 pmcoperator 於 10-6-2019 11:14 發表
想佢出MP5A3
MPX
MP5A3照計冇理由唔出
MPX就唔知
我兩枝都有興趣,當然梗係想要MPX多d啦

MPX gbb

正呀喂...MPX... 好難唔買了...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

MCX 都有,但系個樣未跟足,可能系版權問題

有個殼既話,大貨發售應該唔遠

附件

Capture 5.JPG (117.69 KB)

10-6-2019 18:47

Capture 5.JPG

已經有消息可預訂了........

引用:
原帖由 org 於 30-6-2019 13:09 發表
今次唔係鍛身?
Sr25ecc係咪同m110用同一隻身?

引用:
原帖由 org 於 30-6-2019 13:09 發表
甘正

引用:
原帖由 jn_jona 於 30-6-2019 13:28 發表

今次唔係鍛身?
Sr25ecc係咪同m110用同一隻身?
暫時香港就睇到BxxgBxxG的FB可預訂, 台灣都有D商店已開始可預訂了

今次唔係鍛身? 沒有寫鍛製, 2來售價睇來唔係

Sr25ecc係咪同m110用同一隻身? 等其他c兄(專家)解答

Sr25ecc用返鍛就正, 之前sr25外皮睇過實物好靚仔,如果唔係支煲有鍋氣已入

引用:
原帖由 gainax 於 30-6-2019 15:54 發表
Sr25ecc用返鍛就正, 之前sr25外皮睇過實物好靚仔,如果唔係支煲有鍋氣已入
但鍛可能唔係個個捨得
我都想m110有鍛
不過m110真鐵都應該係焗油 鍛唔鍛未必睇得出

引用:
原帖由 jn_jona 於 30-6-2019 19:11 發表

但鍛可能唔係個個捨得
我都想m110有鍛
不過m110真鐵都應該係焗油 鍛唔鍛未必睇得出
Sr25好似6千幾,呢支用鍛唔貴得好多掛?
玩得呢d唔差個一2千掛? 鍛vscnc還好差距唔大,同鑄比始終有心理作用唔夠硬淨返正都唔平(g28身好似冇出過事)

發新話題