22 12
發新話題

人用綠氣

人用綠氣

各種意義上真係綠氣黎

附件

Webp.net-compress-image (1).jpg (298.39 KB)

8-6-2019 18:01

Webp.net-compress-image (1).jpg

原來有可樂味 一路都係飲橙味
可以一試

好介紹! 原味飲到怕;橙味好少少.

引用:
原帖由 新手一隻 於 9-6-2019 11:40 發表
試咗,就係飲緊可樂咁味。平時飲開原味同xtra。
呢排少飲葡萄適,一嚟來冇乜提神效果,二來飲完之後反而轉數慢咗,好難集中精神深入思考咁。

小弟而家想補充能量就飲甜嘢運動飲品食朱古 ...
提升轉數我覺得還是 Brand's 雞精效果最好,每次考試真係唔少得,想提神我就靠 cheap 普洱(要 cheap 貨如超市內的太陽月亮牌,靚茶貴茶無乜咖啡因反而不提神)

我覺得葡萄適好似係一次過谷晒d精神出黎咁
一陣過左就好攰

Redbull好似好少少

引用:
原帖由 新手一隻 於 9-6-2019 16:17 發表

小弟冇乜精神嗰陣都會飲下白蘭氏,但試場作戰都係靠redbull嚟保持興奮,如果唔係小弟考一陣就會悶到唔想寫字......
講起 Redbull,我覺得泰國小樽裝或金色鋁罐裝最 high,奧地利貨無得比

一重咖啡因即時見暈,所以咩bull、鳳爪果d真係咪搞。

引用:
原帖由 新手一隻 於 9-6-2019 19:14 發表

飲開奧地利嗰隻,未飲過泰國版。
小弟中意redbull多過monster有兩個原因,一係飲monster之後心跳快過redbull好多,
二係redbull細支o既鋁罐份量剛剛好畀小弟快速隊完一支,方便brake嗰陣飲,monster ...
飲左泰國版會令你某方面更衝動

好似借錢咁

借完又還
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

22 12
發新話題