發新話題

[Marui] Marui FNX45有片睇

Marui FNX45有片睇

呢個㗎佬一向好快有新鎗片
https://youtu.be/kimkJUnFTSE

引用:
原帖由 Kwind 於 9-6-2019 22:15 發表

性能真係唔係唔擔心

係擔心支槍出完...好快有廠出鋼SLIDE鋁SLIDE...但下身冇消息

到換完條SLIDE...唔知等幾耐先有埋個下身

好喇...等到出下身先入手支槍...到時可能又搵唔到SLIDE了...大家明啦.. ...
Glock 19如此熱門都尚且未有,其他真係唔好有期望
話說近日WE出咗授權版XDM,有冇ching知到個下身係咪真full marking,有冇得散賣,同埋係咪真係fit馬記 ?

引用:
原帖由 ssae86ss 於 10-6-2019 13:52 發表
想問問日文達人,馬記fnx45  可以用hk 45 的匣嗎?
點解有此一問 ?

引用:
原帖由 jn_jona 於 10-6-2019 18:00 發表

個下身同3hk版一樣
HK3版本應該唔會有SpringField字樣
唔知可唔可以自己剷走佢,不過唔得都好過而家啦
希望有得散賣

引用:
原帖由 ssae86ss 於 11-6-2019 10:41 發表

因為有堆長匣係度。
我意思係點解你會覺得有機會得

引用:
原帖由 RCOOH 於 11-6-2019 21:01 發表

菠蘿包應該有菠蘿。(曲
而家係問緊菠蘿包入面係咪會有腸仔

引用:
原帖由 kornhill401 於 14-6-2019 13:09 發表

考慮緊,已經有'cybergun黑色果支,買多支沙色好唔好?
如果個鏡可以用在cyber果支玩具槍就好.
睇你有幾鍾意個鎗款囉

引用:
原帖由 killermike 於 15-6-2019 05:24 發表
出 已有同款 ....
應該出 FN 509 Tac 版  好過啦  
Marui眼中冇同款,自己冇出過,其他牌子特別係海外既唔放在眼內

引用:
原帖由 BLSK 於 20-6-2019 13:07 發表
oh no即係要買埋新套套俾佢
Standard版根本唔可以叫用到
Wide版就真係順入既
不過係咪入到用到就等於fit呢,我有少少保留

引用:
原帖由 BLSK 於 20-6-2019 23:40 發表
即係wide都唔順?
不過玩得FNX點會乜都唔加呀 所以未必買579
順入順出,但始終枝枝鎗型狀大小都唔同,未必可以做到grip鎗中指一定中unlock位
否則以放得入就用得到為準既話,579可以入到既鎗遠唔止包裝盒上所寫既十數款

發新話題