16 12
發新話題

[others] HK 416 及 417, Umarex Glock 19X 及 19 相片分享

HK 416 及 417, Umarex Glock 19X 及 19 相片分享

小弟最近的收藏品 HK 416 及 417, Umarex Glock 19X 及 19 相片分享!

附件

13-6-2019 15:49

引用:
原帖由 JBL 於 13-6-2019 21:10 發表
?_nc_cat=106&_nc_ht=scontent-hkg3-2.xx&oh=0033aa6ce5eeb505d6700ad06c299951&oe=5D9D4697
我個PEQ 放不到側邊!

引用:
原帖由 JBL 於 14-6-2019 06:49 發表

點解?
較唔到歸零

請問師兄,支Glock 19X的內膽系咪比Glock 19要新一代?實際使用感受有無差別?內膽零件是否通用?

引用:
原帖由 simonray 於 15-6-2019 00:41 發表
請問師兄,支Glock 19X的內膽系咪比Glock 19要新一代?實際使用感受有無差別?內膽零件是否通用?
其實差不多,內部系統也是,只是後座力大了一點,手柄握手位沒有了。

引用:
原帖由 七點六二 於 14-6-2019 07:50 發表

較唔到歸零
點解歸唔到?不如去海天堂食番碗再試?

本身ANPEQ個Emitter都係側向一邊wo,莫非其中一個方向調教螺絲唔work?

引用:
原帖由 RCOOH 於 15-6-2019 13:41 發表

點解歸唔到?不如去海天堂食番碗再試?

本身ANPEQ個Emitter都係側向一邊wo,莫非其中一個方向調教螺絲唔work?
拆開睇又冇喎...

引用:
原帖由 七點六二 於 15-6-2019 17:36 發表

拆開睇又冇喎...
丫,或者講得唔清楚,係emitter唔似普通電筒或laser同鎗管同軸而係係旁邊。

引用:
原帖由 RCOOH 於 15-6-2019 18:19 發表

丫,或者講得唔清楚,係emitter唔似普通電筒或laser同鎗管同軸而係係旁邊。
都係爭小小...投降

見樓主靚槍,我又嚟分享下!多多指教

Umarex Glock 19X ...獻醜了

附件

15-6-2019 20:12

15-6-2019 20:12

HK416A5

16 12
發新話題