發新話題

FNX45是但開箱

引用:
原帖由 2slow 於 20-6-2019 15:45 發表

如計後坐力 V記呢支FNX 應該數一數二了

另外有師兄話清唔到匣, 小弟又無呢個問題, 應該係隻匣有漏氣
V記FNX最大問題又係隻匣, 匣底條o-ring折過一兩次就變晒形,
小弟4隻匣全部改用gasket sealer算了...
V ...
匣底oring好鬼難搞 又特規
同埋v記fnx唔玩就要放左d氣去 唔放既話匣會脹

引用:
原帖由 jn_jona 於 20-6-2019 16:30 發表

匣底oring好鬼難搞 又特規
同埋v記fnx唔玩就要放左d氣去 唔放既話匣會脹
係喎, 隻匣d料又真係會脹
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

據聞會有轉換片可以比他媽X45裝其他鏡,升高之後做唔做到cowit就唔豬了,不過至少可以肯定我支Vector Fury一定得,仲矮過馬記紅點。

我覺得應該得,馬記紅點以手槍紅點黎講已經算高
最大路既rmr分分鐘加完板都係咁低

回覆 33# 的帖子

飛機無打牙就接近10蚊銀厚 想做低就一定要在飛機上打牙

仲有,原來原裝就係吸光夜光西!

引用:
原帖由 RCOOH 於 21-6-2019 09:01 發表
仲有,原來原裝就係吸光夜光西!

可以成枝打出黎換氚管嗎?

可以直上trijicon RMR嗎

引用:
原帖由 nec338 於 25-6-2019 17:48 發表
暫時係馬記鏡only,要裝其他鏡要稍候睇下有冇人出adaptor。

原裝外管係16mm + 想請問市面上有無adapter 俾14mm 管上16mm 既suppressor

in marui we trust
今晚打老虎

引用:
原帖由 nec338 於 25-6-2019 17:48 發表
玩具Doctor可以直上

搵16mm+suppressor難;搵adapter俾16mm管上14mm既suppressor更加難.

引用:
上cybergun果支一定唔得,利申:我試過...
睇番樓主的圖片,相信'馬記'呢支都無可能直上.

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-6-2019 15:21 發表
搵16mm+suppressor難;搵adapter俾16mm管上14mm既suppressor更加難.
Crusader TR45S Silencer w/ 16mm (CW) & 14mm (CCW) Adapter
http://www.redwolfairsoft.com/re ... _CCW_Adapter_BK.htm

發新話題