發新話題

[others] Marushin M10 photos 分享

回105#

請問C Hing, 是否可以完全夾實彈殼的底部呢?

引用:
原帖由 kornhill401 於 24-8-2019 10:44 發表
請問C Hing, 是否可以完全夾實彈殼的底部呢?
可以㗎!

回107#

我之前'馬老二'手拉彈弓版Python,的子彈,不能用呢個HKS 10a speed loader.
'馬老仙'的子彈可以用到HKS 10a的話,是個好消息了.

引用:
原帖由 kornhill401 於 25-8-2019 12:36 發表
我之前'馬老二'手拉彈弓版Python,的子彈,不能用呢個HKS 10a speed loader.
'馬老仙'的子彈可以用到HKS 10a的話,是個好消息了.
“?工”賣緊仲有貨!

三個speed loader...加Marushin 彈殻...

附件

25-8-2019 12:56

引用:
原帖由 七點六二 於 25-8-2019 12:50 發表

“?工”賣緊仲有貨!
謝謝給予有關資訊.

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-8-2019 09:27 發表

謝謝給予有關資訊.
洗乜客氣啦...快D買返黎玩啦!

引用:
原帖由 七點六二 於 26-8-2019 11:51 發表

洗乜客氣啦...快D買返黎玩啦!
我都想.但最近的天氣,唔係33度,就落雨.
再加上近來果D..不能預計的交通阻塞問道....

引用:
原帖由 kornhill401 於 27-8-2019 11:36 發表

我都想.但最近的天氣,唔係33度,就落雨.
再加上近來果D..不能預計的交通阻塞問道....
有時間就一齊出黎行下...

引用:
原帖由 七點六二 於 25-8-2019 12:56 發表
三個speed loader...加Marushin 彈殻...
昨日終於無咁熱,過左海去槍街,在'X工房'見到呢六粒子彈.
但我覺得價錢... 咁..樓主呢三個speed loader+Marushin彈殼.
總共價錢,或者可以買一支二手'田中'左輪了.

引用:
原帖由 七點六二 於 27-8-2019 12:41 發表

有時間就一齊出黎行下...
歡迎之至!可PM詳談.

引用:
原帖由 kornhill401 於 28-8-2019 11:11 發表

昨日終於無咁熱,過左海去槍街,在'X工房'見到呢六粒子彈.
但我覺得價錢... 咁..樓主呢三個speed loader+Marushin彈殼.
總共價錢,或者可以買一支二手'田中'左輪了.
Speed loader 大約$250 左右,彈殻$260 左右,買住一個先...

引用:
原帖由 七點六二 於 28-8-2019 14:16 發表

Speed loader 大約$250 左右,彈殻$260 左右,買住一個先...
以經濟為原則,經三思考慮,決定放棄買呢6粒彈殼,
疊埋心水,都係繼續玩番'馬老二'的speed loader和彈殼算了.

引用:
原帖由 kornhill401 於 29-8-2019 10:50 發表

以經濟為原則,經三思考慮,決定放棄買呢6粒彈殼,
疊埋心水,都係繼續玩番'馬老二'的speed loader和彈殼算了.
咁,king arms 支左輪呢?

引用:
原帖由 七點六二 於 29-8-2019 18:10 發表

咁,king arms 支左輪呢?
銀色,有full marking和'馬仔'果支.繼續等.

發新話題