發新話題

[others] Marushin M10 photos 分享

引用:
原帖由 loklok1219 於 7-7-2019 05:18 發表
Tanaka 肯定輸,無殻無靈魂
但講耐用 講穩定 講順 都係tanaka飛馬好
輸就係輸無殻
不過馬老仙m36 同tanaka Colt DS 我無後悔過買tanaka
支馬老仙放到咁上下就漏氣 有氣缸又換唔到真grip
試完之後都係寧可玩飛馬

Trigger pull 同release 感覺, 除咗ksc king korba, Tanaka 一定係最好, marushin 差幾皮, 如果唔係呢個款, 完全唔會考慮
塑膠戰隊

我有枝Marushin M37 , 手感好正

附件

7-7-2019 20:32

7-7-2019 20:32

Tanaka個輪瓜轉得順先算啦😂,如果講物料的確係tanaka好,木柄是否要真?真木同假木咪用起來一樣,反正睇吾到氣缸,最多係叉氣咀位,如果介意就介意咯,但講像真就一定係要有殼,輪瓜轉得順,轉住用手fing果輪入個身到😂可能睇戲猛波太多上腦!

引用:
原帖由 loklok1219 於 7-7-2019 22:58 發表
Tanaka個輪瓜轉得順先算啦😂,如果講物料的確係tanaka好,木柄是否要真?真木同假木咪用起來一樣,反正睇吾到氣缸,最多係叉氣咀位,如果介意就介意咯,但講像真就一定係要有殼,輪瓜轉得順,轉住用手fing果輪 ...
有殻既左輪手槍係比較好玩好多,如果Tanaka 出有殻版就正!

見有細輪,我又跟下先

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

仲有無亮黑版 ?

如果有得賣呢版的輪瓜就好.

引用:
原帖由 七點六二 於 7-7-2019 15:45 發表

此槍有四個version,

1) Silver Version
2) ABS Version
3) Windy (Shinny Black) Version
4) Heavy Weight Version

聽講Heavy Weight 版已經賣晒...
有銀色版咁好.

引用:
原帖由 kornhill401 於 8-7-2019 11:57 發表

有銀色版咁好.
此槍有四個version,

1) Silver Version
2) ABS Version
3) Windy (Shinny Black) Version
4) Heavy Weight Version

附件

8-7-2019 13:43

引用:
原帖由 pbay 於 8-7-2019 09:30 發表
仲有無亮黑版 ?
所謂'亮黑',只是原廠用的塑膠料.
並非似'田中'的加工上去.

引用:
原帖由 kornhill401 於 9-7-2019 12:16 發表

所謂'亮黑',只是原廠用的塑膠料.
並非似'田中'的加工上去.
Tanak? 果D冇得比...

By the way...原來所有版本已經賣唒...

引用:
原帖由 sam524 於 7-7-2019 19:59 發表

但講耐用 講穩定 講順 都係tanaka飛馬好
輸就係輸無殻
不過馬老仙m36 同tanaka Colt DS 我無後悔過買tanaka
支馬老仙放到咁上下就漏氣 有氣缸又換唔到真grip
試完之後都係寧可玩飛馬
引用:
原帖由 七點六二 於 7-7-2019 23:16 發表

有殻既左輪手槍係比較好玩好多,如果Tanaka 出有殻版就正!
記得曾經有間好用心出好多充氣彈殼比TANAKA改...不過近呢一兩年好似冇晒聲氣

自己始終鐘意玩殼...睇完張相唔好話我MARUSHIN打手就得喇

引用:
原帖由 Kwind 於 9-7-2019 14:13 發表

記得曾經有間好用心出好多充氣彈殼比TANAKA改...不過近呢一兩年好似冇晒聲氣

自己始終鐘意玩殼...睇完張相唔好話我MARUSHIN打手就得喇

高手在民間,小弟行埋一邊......

廣華東京仲有支銀色

發新話題